Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Mass Effect

Xbox 360
Mass Effect
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    BioWare
  • Antal ägare
    52
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.3

Speltest av NecBold

Inskickad av NecBold den 25/03 -08 14:11

Handling / story / vad man gör i spelet
Man börjar med att skapa sin karaktär, man kan välja mellan båda könen, tjej eller kille, sen väljer man sin class, där finns bland annat, Soldier, som är bra med vapen och har mycket liv, Sentinel, vilket är en "magi" typ som använder "magierna", som annars kallas Biotics i detta spel, för att uppnå sina mål, dom kan lyfta saker, putta iväg saker, förstärka sin sköld bland annat. Efter du har valt class så får du skapa ditt utseende, man kan redan ha ett färdig valt utseende men det behövs inte. Du får även välja ditt rykte, och var du är född. Sen börjar du, du kommer att börja med att du kommer till planeten Eden Prime, som är under attack av en rymd ras av robotar som heter Geth, har attackerat den, du, ska ta reda varför, efter lite saker som händer där, så svimmar du av en sak jag inte vill säga ^^. Då kommer du att bli tagen till en station som heter Citadel, där kommer självaste storyn komma upp framför dig, du ska jaga en Turian (En ras), som heter Saren Arterius, och även stoppa en gammal maskin ras, som kallas Reapers, från att återvända, under tiden du gör detta får du även, resa runt i galaxen och hjälpa till med folk som behöver din hjälp.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spelet är extremt bra, ett bra RPG om du frågar mig, ett utsökt stridsystem. Jag gillade även att du själv kunde resa runt på cirka 20 andra planeter som inte hör till självaste huvudstoryn. En sak som jag tycker Bioware har uppnått i detta spel är deras system av "ond och god", har dom gjort två separata räknare, en som håller koll på din Paragon (God, blå), och en som håller koll på din Renegade (Ond, röd). Så om man får god så förminskar man inte sin ond.

Betyg till spelet
Grafik: Jag tog 7 på grafik för egentligen bara ett skäll, och det kanske bara är på min Xbox 360, men det är att detaljerna kommer lite senare.
Spelkänsla: Jag tycker spelkänslan är väldigt bra, man känner verkligen att man är med i själva spelet med både Motion Blur och Film Grain.
Ljud: Ljudet är både bra, och högt.
Hållbarhet: Spelet är väldigt skoj tills du har klarat de två gånger, då e de bara kul, man har liksom gjort allt.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10