Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Hitman: Blood Money

Xbox 360
Hitman: Blood Money
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  21 maj 2006
 • Utvecklare
  Eidos Interactive, IO Interactive
 • Antal ägare
  32
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 24/02 -07 16:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Mr. 47 är tillbaka, lika kall som alltid. Han fimpar sina måltavlor utan att blinka. Hitman: Blood Money är precis vad det låter som. Du spelar som Mr. 47, en lönnmördare som får olika uppdrag att fullfölja. Man spelar igenom ett antal uppdrag där man har som mål att ta död på en eller flera personer. Man kan göra detta på olika sätt. Man kan göra det smidigt, diskret och professionellt eller helt enkel gå och skjuta ner allt som rör sig. Man kan ta död på folk genom att skjuta, förgifta, strypa, knivhugga dem eller putta ut dem för stup. När man har fullföljt ett uppdrag får man ett betyg på hur bra man har utfört uppdraget, allt från massmördare till "Silent Assasin" som är det bästa betyget. Ju klumpigare man har vart och ju fler vittnen det finns desto mer efterlyst blir man och det blir svårare att klara av följande uppdrag. Om man däremot gör det smidigt, utan vittnen och onödiga offer så blir man inte efterlyst eftersom polisen inte vet vad de ska leta efter. Du kan upppgradera dina vapen och göra dem bättre så att de är mer användbara. Det finnns flera olika sätt att fullfölja uppdragen och det är du som bestämmer hur det ska göras.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är det bästa spelet i serien. Upppdragen är roliga och genomtänkta. Det är roligt att man måste tänka ut hur man ska gå till väga om man vill ha det bästa betyget "Silent Assasin". Spelet är otroligt omspelbart med tanke på att man får betyg. Man vill spela och få så bra betyg som möjligt på så många banor som möjligt. När det gäller Xbox 360 så får man ju "Gamerscore" också och då spelar man tills man har fått allla "Gamerscore" som är möjliga attt få. Den finnns mycket roliga vapen och de härliga trasdockeeffekterna gör attt det blir riktigt coolt att sätta ett shotgunskott i magen på någon.

Betyg till spelet
Grafik: Spelets grafik är helt ok, men det känns som om man kan få ut mycket mer av Xbox 360. Det finns buggar lite här och där och vissa saker kan se lite konstiga ut. Därför ger jag grafiken en 8:a.

Spelkänsla: Man är ju Mr. 47. Spelet har den klassiska hitmankänslan då man känner sig riktigt kall när man fimpar sitt offer utan att blinka. Det är värt en 10:a.

Ljud: Ganska bra och trevlig musik när det blir lite action men också en del ljud som inte låter så bra. Ibland kan det låta som om ljudet hakar upp sig. Men det är bara enstaka tillfällen så därför får det en 9:a.

Hålllbarhet: Som jag sa så är hållbarheten otroligt bra, speciellt på 360 där man får "Gamerscore" och man måste klara av vissa saker för att få dem. Betygen bidrar också som sagt till hållbarheten. En 10:a är hållbarheten värd.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10