Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Harry Potter och Halvblodsprinsen

Xbox 360
Harry Potter och Halvblodsprinsen
  • Genre
    Äventyr
  • Releasedatum
    3 juli 2009
  • Utvecklare
    EA Bright Light
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.8 -

Fler fusk

Fusk

Inskickat av zenko90 den 24/07 -09 19:30

Detta är något som jag just har kommit på att man kan göra om man verkligen har problem med duellerna i spelet. Om du har lärt dig både ”Levicorpus” och att ladda spells så gör du såhär:

Du skickar en” levicorpus”-spell på din motståndare och sen medan han är i luften så laddar du din attack till den högsta nivån (du måste stå framför din motståndare) och sen släpper den. Vanligtvis om du har riktigt starka spells så vinner du direkt!
Observera: Detta fusk ger dig inte bättre poäng i duellerande mot elevhemmen, bara bra om du har problem med några av de onda du möter i storyn.

För er som har problem med att få 5 stjärnor i duellerna mot elevhemmen så kan ni göra så här:
Först och främst, som många säkert redan har fattat, så måste duellernas fight vara länge. Om ni undrar varför det är så, är det för att dom ger bättre poäng ju mer spells dom ser er kasta och ju mindre liv ni tappar.
Jag brukar alltid kasta i denna ordning och den har hjälpt mig få nästan alla i achievements i spelet:

Först så skjuter du 3 ”lamslå” mot din motståndare och inte mindre än 1 sekund efter det så antingen hoppar du iväg och sedan skjuter en ”Levicorpus”, eller skyddar dig själv.
Om du har valt att skjuta ”Levicorous” mot din motståndare så ska du backa så långt du kan och sedan skjuta 3 ”lamslå” igen. Sedan väntar du bara helt enkelt på att motståndarens fötter landar på marken igen, efter det så ska du låta motståndaren skjuta mot dig 2 gånger, du ska inte bli träffad men ändå så ska skydda dig eller hoppa iväg (beror på vilka spells de kastar) och sedan så skjuter du bara en ”expilliarmus” mot personen, (se till att träffa). Sedan, om du har lärt dig den, så skjuter du Petrificus Totalus. Du lär dig den hos Slytherins duellklubb så tar du och leker med motståndaren så länge du kan utan att bli träffad av några spells.

Fusket har betyget 8 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 4 kommentarer:

zenko90 den 27/07 -09 22:26
Menade inte riktigt om man har svårt med duellerna, du har rätt.. Men om man vill döda dom snabbt...

Tarim den 02/09 -09 17:31
var hittar man slytherins duellklub

luddetolle den 13/11 -09 13:13
I den stenlagda gården bredvid viadukten.

Hackern den 11/04 -10 23:31
Men man får oftast 4 stjärnor jag gör så som du skrev och då får man oftast 4-5 stjärnor: ps) det är engamal teknik. Men det är en bra tacktik.

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.