Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 3: ODST

Xbox 360
Halo 3: ODST
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    22 september 2009
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    105
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Guide: Klara Vidmaster Classic

Inskickat av firedog den 08/11 -09 20:22

Här är en guide hur man klarar Vidmaster Challenge: Classic. För att få den måste man klara en bana på Legendary utan att skjuta eller kasta någon granat. Man får inte heller tuta med warthogen eller ladda upp Spartan-lasern.

Du ska köra på banan Uplift Reserve. När du kommer till stället med första fienderna så ska du ta warthogen och köra tillbaka till stranden. Kör sen tillbaka och förhoppningsvis så har dina kompisar dödat den första lilla gruppen med fiender. Nu ska du försöka locka till dig en Ghost om du ser någon. Om du inte ser någon Ghost ska du locka till dig en Chopper fast det är lättare om du får tag på en Ghost.

När fordonet är nära dig ska du borda det. Sen ska du med med full fart försöka köra in på den lilla vägen som går in i berget och förbi de två Wraithsen. När du kommer förbi ska du byta till en Ghost om du inte redan har en. Åk sen igenom tunneln. När du är igenom ska du åka till vänster för annars kommer du möta en Grunt med Fuel Rod Gun. När du kommer till stället med en ramp och några Turrets ska du istället för att åka upp för rampen boosta upp för sidan av väggen så skippar du ett antal fiender. När du kommer till nästa del där det finns en firefightbana ska du skippa hela delen. Du ska göra det genom att åka till vänster och sedan åka på sidan av berget genom att boosta med Ghosten. Försök att hålla dig så långt från marken som du kan för annars kanske du ramlar ner och då blir den här delen ganska svår.

När du kommer förbi berget ska du boosta förbi de två Wraithen och in i tunneln. Byt inte Ghost utan gör det i nästa tunnel annars kan du bli dödad. När du åkt över bron och igenom nästa tunnel och du kommer till stället med ett snipertorn och ett par Turrets ska du hålla till höger och åka runt tills du kommer upp till Turretsen. Du kan boosta på dem för att döda dem och sen åka förbi till nästa del. När du kommer till den stora lila byggnaden så ska du inte åka till höger. För om du gör det kommer du bli dödat nästan direkt av Wraithen eller något annat. I stället ska du åka till vänster, döda Turreten genom att boosta igenom den och sedan åka runt till dina kompisar. Här finns det lite health om du behöver det och det är härifrån du ska försöka boosta förbi Wraithen. Gör det genom att bara köra så snabbt du kan och hoppas på det bästa.

När du kommer förbi är det bara en del kvar och det är en lätt del. Det enda du behöver göra är att köra så snabbt du kan igenom och sen åka ner för hoppet så är du färdig. Det kan hända att du måste spara spelet och sluta från Mombasa Streets för att achievementen ska komma upp.

Fusket har betyget 5.17 (6 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 8 kommentarer:

Spartan_5 den 09/11 -09 21:31
... såg ett liknande tips på en annan sida, där var det att man skulle ta warthogenoch köra förbi wraithsen och ta ghosten som bara står, men ja tyckte att de var lättare på coastal highway (dog inte ens ^^) men den tog lång tid :S

firedog den 10/11 -09 21:24
Men man får väl inte ha nån som sitter i warthogen och skjuter heller?

Spartan_5 den 10/11 -09 23:11
jo, det ända man INTE får göra är att sjuta eller kasta granater, men du kan ta fiendernas fordon (t.ex. ghost) och bosta över dem eller klubba ner dem och kör du ett fordon (warthog) så kan du ha en AI som sjuter utan att de sabbar för en ^^

firedog den 11/11 -09 17:56
Jag vet att man får splattra, slå ner dem osv men jag trodde inte man fick ha nån som sitter i heller.

Iammurloc77 den 11/11 -09 19:56
Tack .. + ja du har kopierat, från annan sida.

firedog den 14/11 -09 21:21
Nej det har jag inte! Jag har skrivit allt själv.

skater1 den 10/04 -10 09:17
man får tuta med warthogen.

MrStyle den 23/04 -10 12:39
Hallåh han har nt kopierat från nån annan sida!!!
Skater man får inte tuta! ;(

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.