Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Halo 3

Xbox 360
Halo 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    26 september 2007
  • Utvecklare
    Bungie Software
  • Antal ägare
    533
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Tips

Inskickat av Fuska-nu den 21/09 -09 23:06

Hur man håller ett Energy Sword som en SMG:

OBS! funkar bara som Spartan eftersom en Elite håller SMG:n i en hand.

Gå till Forge mode (bana spelar ingen roll), spawna ett Energy Sword och två stycken SMGs. Gå ur Monitor mode och plocka upp svärdet och en SMG. Sen går du fram till den andra SMG:n och håller inne Y-knappen och sen håller du in LB för Dual wield. Men så fort du börjar hålla in LB ska du släppa Y då kommer din gubbe byta till svärdet, om inte så gör om processen tills det händer.

Sen ber du din kompis (om du har nån med dig) att titta på dig. Du kommer inte märka nån skillnad, men din kompis kommer se att du håller svärdet med två händer. Om du inte har nån kompis med dig så går du bara in i Theater och kollar på filmen, och kanske ta ett par snygga screenshots.

No arm glitch:

Obs! denna glitch kräver två personer.

Starta en bana i Forge, spawna en shotgun (funkar bäst) och be din kompis ställa sig vid den. Sen ska ni räkna till 3 och så ska båda plocka upp den samtidigt (en måste vara i Monitor mode). Då kommer den andre personens armar att vrida sig på nåt konstigt vis (för monitorn kommer det att vara precis som att den håller i nåt, så tryck inte på A). Den som är i Monitor mode ska nu hålla in RT, då kommer den andre personens armar börja snurra runt. Fortsätt med detta tills armarna flyger av.

Flying turret glitch:

OBS! Kräver två personer.

1: Starta en bana i Forge mode
2: Spawna en Turret
3: Be den som inte är i Monitor mode att ställa sig vid den
4: Den som inte är Monitor ska hålla in RB för att ställa sig vid Turetten och samtidigt ska den som är monitor trycka på A. Om du har gjort rätt kan du nu lyfta upp Turreten samtidigt som den andra personen hänger kvar och kan skjuta med den.

MVH Jocke!

Fusket har betyget 6.67 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 1 kommentarer:

halodemon den 18/10 -10 15:45
bra fusk SOLKLAR 10 A

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.