Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero: Metallica

Xbox 360
Guitar Hero: Metallica
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    22 maj 2009
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    26
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.8

Speltest av ROCKSTARTER

Inskickad av ROCKSTARTER den 28/07 -10 13:45

Handling / story / vad man gör i spelet
När ni hör om spelet Guitar Hero: Metallica så tänker ni säkert att det är exakt som alla dom andra Guitar Hero spelen bara att man spelar Metallicas låtar, men om man är ett troget Metallicafan så är det så mycket mer och speciellt för de som inte kan spela riktig gitarr!

I detta spelet så får vi spela tillsammans med James, Lars, Kirk och Rob i låtar såsom One, Fade to Black, Master of Puppets, Enter Sandman, Battery, Hit the Lights, All Nightmare Long och många, många fler låtar som också bandet har valt ut från sina egna favoritgrupper. Man kan välja att inte spela som Metallica, och då spelar man som sig själv med hjälp utav andra, slumpmässigt utvalda rockare.

För er som inte vet vad man gör i Guitar Hero -spelen så kan jag dra en snabbgenomgång. Guitar Hero går ut på att spela antingen gitarr, trummor, bas eller sjunga och för att kunna göra det så krävs det att sätta olika noter som kommer flygandes emot dig på skärmen. Det gäller att trycka vid det exakta tillfället för att det ska låta bra och för att klara sig igenom hela låten utan att bli utbuad. Du ska även försöka att klara gig för att skrapa ihop pengar för att kunna köpa nya instrument, med mera.


I detta spel upptäcker vi också den nya svårighetsgraden ''Expert+'' där det blir ännu svårare och där man också är tvungen att använda två baspedaler. Dom har också gjort detta spel mer trovärdigt än dom förra så det känns nästan som om man står på scenen. Detta spel är ett måste om man är ett fan och om man är sugen på mer Guitar Hero. Jag kommer då aldrig bli trött på det!

Vad jag tycker om spelet
Jag älskar detta spelet just för att det innehåller mitt favoritband och som också är gudarna inom metal för mig. Jag älskar allt med detta spelet just för allt extramaterial där man t.ex får se när banden spelade in sin ''Motion Capture'' vilket faktiskt är rätt roligt.

Det finns inte så mycket mer att säga. Om du inte är ett fan så kommer du garanterat bli det efter ett tag med detta spel.

Betyg till spelet
Grafiken får en 8. Munrörelserna på karaktärerna och dom ovanligt surrealistiska Guitar Hero karaktärerna blir rätt jobbiga men ändå "kickass".

Spelkänslan får en 10. Enligt mig så är det en garanterad 10-poängare om man har maxvolym och står nära skärmen!

Ljudet får en 10, I wonder why...

Hållbarheten får även den en 10. Jag kan spela detta i flera veckor utan att tröttna. Jag vill bara ha mer och mer!

Jag tycker att spelet är grymt, så köp det nu!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10