Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero: Metallica

Xbox 360
Guitar Hero: Metallica
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    22 maj 2009
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Ent.
  • Antal ägare
    26
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.8

Speltest av 0023

Inskickad av 0023 den 21/12 -09 21:04

Handling / story / vad man gör i spelet
Guitar Hero: Metallica är som alla dom andra Guitar Hero-spelen. Den stora skillnaden är att man i det här spelet spelar Metallicas låtar. När man spelar deras låtar är man bandet Metallica och när man spelar andra bands låtar är man andra människor. Man kan spela upp till 4 personer samtidigt. Instrumenten är trummor, gitarr, bas och mikrofon. Man kan använda mikrofonerna som kommer med spelet Lips om man inte har Guitar Hero-mikrofonen. I det här spelet finns nivån Expert+. Den nivån är för dom som verkligen vill ha en utmaning. Man kan koppla in en extra fotpedal vilket gör det lättare på Expert+ nivån. Det går att spela Expert+ utan en extra fotpedal, men det är mycket svårare. Man kan precis som i dom andra spelen tävla mot varandra i olika instrument.

Vad jag tycker om spelet
Det positiva: Spelet är väldigt roligt. Man fattar snabbt vad man ska göra och det finns många bra låtar. Både lugna och fartfyllda. Det är roligt att dom har gjort så att man kan få se Metallica medlemmarnas olika rörelser dom gör på riktigt.

Det negativa: Ljudet är inte det bästa kanske, men det är ändå superbra. Man blir inte besviken på det. Man tröttnar efter ett par timmar, men redan efter en kvart så spelar man ett par timmar till.

Betyg till spelet
Grafik: Grafiken får en 9:a. Grafiken är bra och allt ser ganska äkta ut. Jag tycker att några saker kunde varit bättre, men man blir inte besviken på grafiken.

Spelkänsla: Spelkänslan får en 8:a eftersom att några saker gjorde mig besviken. Men alla som gillar Guitar Hero kommer inte bli besvikna det kan jag lova.

Ljud: Ljudet får en 10:a. Allt var klockrent med bara bra låtar och man hör allting jättebra. Dock lite saker som kunde varit bättre.

Hållbarhet: Hållbarheten får en 8:a eftersom man tröttnar efter ett par timmar, men man blir inte besviken ändå.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8