Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero III: Legends of Rock

Xbox 360
Guitar Hero III: Legends of Rock
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    23 november 2007
  • Utvecklare
    Neversoft, Red Octane
  • Antal ägare
    222
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 9.5

Speltest av Emppu202

Inskickad av Emppu202 den 07/05 -08 16:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Guitar Hero III: Legends Of Rock är ett simulator spel där du har en liten gitarr. På den finns en strum-bar och fem knappar. I spelet när en t.ex. röd not kommer mot dig skall du trycka röda knappen och dra en gång på strum-baren.

Spelet går bara ut på att spela en massa nya och gamla sånger och försöka få poäng. Spelet har egentilgen en jätte dålig handling på det sättet att den knappt märks. Det finns en massa kända sånger i spelet som t.ex. Number Of The Beast av Iron Maiden och One av Metallica. Sen har de ett bra multiplayer system med fyra olika spel möjligheter.

•Handling•
Du ser en anmälan i tidningen att ett band letar eter en gitarrist och du åker dit. Sen börjar ni få gig och en musikvideo och så håller spelet på så. Om du spelar Co-op career som är en 2 player career så är den ena basist och den andre gitarristen.

•Karaktärer•
Det finns många olika karaktärer med olika gitarrer och man kan också byta dem.
Johnny Napalm
Izzy Sparks
Lars Ümlaut
God Of Rock
Och sen några fler jag inte kommer ihåg namnet på.
Det finns också några riktiga karaktärer som
Slash, gitarrist i Guns N’ Roses
Tom Morello, gitarrist i Rage Against The Machine
Lou, djävulen i Tenaciuos D; Pick Of Destiny filmen

•Miljö•
Det finns ganska många olika spelningar som t.ex. ett fängelse, en långtradare, en konsert, en bakgård och många fler.

•Multiplayer•
Spelet har en split screen multiplayer och en Xbox LIVE möjlighet. Det nya med Xbox LIVE är att det finns Battle mode. En ny sorts grej du kan spela. Där går det ut på att träffa noter och så kan du ”kasta” olika saker (med att lyfta på gitarr halsen så den står rakt uppåt, efter du kastat den kan du ta ner halsen) som gör det svårare för motståndaren. Vidare information om det finns i spelets tutorial.

•Tidigare Spel•
Guitar Hero
Guitar Hero II

Vad jag tycker om spelet
Blev lite överraskad när jag började spela. För det var så mycket bättre än det föregående. Sångerna var bättre planerade, låtlistan var bättre och det finns en mätare som räknar hur många noter du träffat i rad. Det finns inte så mycket negativt med spelet egentligen. Man kunde få mer gamerscore på vissa saker. Grafiken kunde kanske förbättras från det som är nu. Med 3D-gubbar som är fult ritade osv. Enligt mig finns det tillräckligt med gitarrer i spelet. Några kunde finnas till men det är ju inte så viktigt i själva spelet. Att alla låtar har sina riktiga sångare är bra, annars skulle det låta bedrövligt. Sen kunde man ha haft flera riktiga gitarrister med i spelet. Spelet kostar på webbhallen 799 kr med gitarren och 499 kr utan.

Betyg till spelet
Grafiken i spelet är fortfarande dålig. Det har den varit sen första spelet. 3D-gubbarna är störande, även om det ger en fin känsla. Man kunde lägga till vanliga spelkaraktärer istället. Men då skulle spelet förlora en del av sig. Så den får 9 för denna speciella sak.

Spelkänslan är jätte bra. Om du spelar med kontroll blir du snabbt uttråkad men utan så kan du spela i timmar. Med så bra låtar tar aldrig en bra Guitar Hero dag slut. Xbox LIVE har också lyckats få en bra spelkänsla. så 10 på det.

Ljudet är världsklass. Med gitarren högst upp så man hör den kan det inte bli bättre. När du missar kommer även ett ljus att du missat en not. Likadant som på en riktig gitarr. 10!

Hållbarheten är också bra. Som jag beskrev i spelkänslan så kan man inte sluta spela. Det går inte. Du bara måste spela dag efter dag. Speciellt i Xbox LIVE är spelet jätte bra. Så 10 igen.

+ Bra ljud, hållbarhet, spelkänsla. Fin låtlista.
- Dålig grafik.

Du borde verkligen köpa spelet. Om du har något av de andra Guitar Hero spelen är detta ett måste. Rekommenderas!

//Emppu202

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10