Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGuitar Hero: Aerosmith

Xbox 360
Guitar Hero: Aerosmith
 • Genre
  Simulator
 • Releasedatum
  29 juni 2008
 • Utvecklare
  Activision, Neversoft Ent.
 • Antal ägare
  66
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.6 9.3

Speltest av everlot

Inskickad av everlot den 21/06 -08 10:16

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen är ju detsamma som på de tidigare Guitar Hero-spelen. Du har en gitarr som din kontroll och spelar som på en dansmatta. Detta är ett helt ny sorts Guitar Hero där tre av fem låtar på varje nivå är Aerosmith-låtar. De andra banden som är med är bl.a The Clash, Cheap Trick, Joan Jett och The Kinks. Här är precis som på de andra Guitar Hero inspelade videos med Aerosmith som är väldigt coola. Det känns verkligen som om du spelar med Aerosmith på en riktig konseret!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är väldigt bra gjort och väldigt mycket bättre än de tidigare Guiter Hero. Som jag sa innan så har Neversoft lyckats och gjort ett spel där det känns som om man spelar med Aerosmith i verkligheten. Alla Guitar-Battle är jättebra och roliga och spelet är verkligen ett spel du måste ha i samlingen om du tycker om Guitar-Hero.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra och om jag jämför den med de andra Guitar-Hero så är den såklart bättre.
Spelkänslan är ju inget att snacka om på Guitar Hero-spelen eftersom det finns inget spel med bättre spelkänsla än Guitar Hero.
Ljudet är ju jättebra och man hör lite tydligare när de sjunger på detta än på de tidigare spelen.
Hållbarheten är bra eftersom mitt har inte gått sönder än, fast jag har bara haft det i några veckor men jag ger ändå en fantastisk åtta till ett fantastiskt spel.

Totalbetyg: 9 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10