Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Guitar Hero 5

Xbox 360
Guitar Hero 5
  • Genre
    Simulator
  • Releasedatum
    11 september 2009
  • Utvecklare
    Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    16
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.8

Speltest av Iammurloc77

Inskickad av Iammurloc77 den 11/10 -09 11:22

Handling / story / vad man gör i spelet
Guitar Hero 5 är det nyaste spelet i serien Guitar Hero just nu. Guitar Hero 5 är som tidigare Guitar Hero-spel alltså med en gitarr. Det funkar också med trummor, bas och mikrofon. Själva spelet är gjort för att kunna spela både gamla klassiker och nya bra låtar på gitarr, bas, trummor och mikrofon. Det kan ju vara rätt roligt. Som alla andra Guitar Hero och Rockband spel så är det Activision och Budcat som har slagit igenom med ett bra spel.

Vad jag tycker om spelet
De nya låtarna är bra. Tycker att de borde ha lite flera. Men själva spelet tycker jag är roligt och borde köpas av personer som gillar Guitar Hero eller samlar på spelen i serien. Själv så tycker jag att de har utvecklats riktigt (Guitar Hero-spelen) så snart kommer de nog att vara köpta av flera miljarder gamers. Men ska förklara för er vad som är så bra att jag rekommenderar det. Det är att när man spelar att de har gjort det mycket svårare för dem som är avancerade spelare. De har inte bara gjort framgångar utan någon nackdel är att man åker ut nästan hela tiden och det blir ju svårt att återhämta sig om man inte har bra kompis bredvid sig.

Betyg till spelet
Grafiken får en åtta (jättebra) för att jag tycker att grafiken har utvecklats och man ser flera detaljer.

Spelkänsla får en nia (strålande). Det är så här ett spel ska vara.

Ljud får en tia (fullpott och världsklass). Det är klockrent ljud när man spelar. Man hittar ju knappast sådana skivor i affären. Grymt säger jag bara en STOR framgång.

Hållbarheten får en sjua (bra). Inte bättre hållbarhet än de andra spelen.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 9