Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGrand Theft Auto IV

Xbox 360
Grand Theft Auto IV
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  29 april 2008
 • Utvecklare
  Rockstar North
 • Antal ägare
  424
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.8

Speltest av Thaioxe

Inskickad av Thaioxe den 03/04 -09 20:54

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om Nico Bellic som har just kommit från Ryssland till Liberty City (New York City). När du väl kommer fram till staden så hämtar din otursamma kusin Roman upp dig. Undertiden som du bor där så får du jobb hos vissa personer som ger dig uppdrag. Men under spelets gång så skapar du både fiender och vänner med personerna som du jobbar hos.

Vad jag tycker om spelet
Grand Theft Auto 4 är för mig det bästa spelet under år 2008. Av dem andra GTA spelen som har kommit så är det här det bästa av dem alla. Allt om spelet är fantastisk som grafiken, spelkänslan. Det bästa av allt är grafiken den är fenomenal. Spelkänslan är jättebra gjord, alla vapen är coolt gjorda och fordonen ser nästan ut som riktiga.

Fusken är väldigt bra och roliga att använda! Jag brukar använda fusk rätt så mycket, det är superkul att ha dem.

Betyg till spelet
Enligt mig så får spelet en stor TIA!

Spelkänslan:
Spelets handling är jättebra, huvudpersonen Nico Bellic passar verkligen in i storyn. När man kör ett fordon så är det som på riktigt att fordonet behöver accelerera upp farten. Att man kan ta skydd av olika föremål t. ex. container, bilar, vägar m.m. Alla vapen är bra gjorda det är skönt att dem har med rekylen när man avfyrar ett eldvapen.

Grafiken:
Grafiken är stor, människorna är superbra gjorda, fordonen, vapnen, miljön, vädret och hela staden är också jättebra grafik på. Vädret är bra gjort för det är som på riktigt.

Ljudet:
Den är toppen, från när man skjuter ett vapen, ljudet fån fordonen och människorna runt om kring som skriker efter en. Så är det superbra ljud.

Hållbarheten:
Om man tycker det är lika kul som jag tycker så blir man aldrig trött på GTA 4.

Tillslut så vill jag bara säga att Gta4 förtjänar en tia i betyg. GTA 4 är som jag sa det första spelet under 2008 som har varit det bästa.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10