Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inGolden Axe: Beast Rider

Xbox 360
Golden Axe: Beast Rider
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  2008-10-17
 • Utvecklare
  Sega
 • Antal ägare
  3
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
4.5 -

Fler fusk

Tips

Inskickat av Spartan_5 den 28/05 -09 14:59

Här är två riktigt bra tips:

1:
Om du har svårt med att möta bepansrade djur, de som har rustningar på sig (som motståndaren rider på), det hade jag i.a.f. i början, men sen så kom jag på ett litet knep (och jätte lätt om man tänker efter).

Att dels få besten (rid djuret), men OCKSÅ få den bepansrad (att den är bepansrad betyder bara att den har lite "extra hälsa" innan dess hälsa i mätaren börjar försvinna. Och du ramlar inte av (jag har i.a.f. inte gjort det)).

Tricket är att man kan hoppa med "Y"-knappen och göra 3st olika attacker.
Med "X" kan man attakera fiender på marken som en relativt kraftig attack (Jag rekomenderar inte att du gör detta för ofta eftersom du blir ganska sårbar efter hoppet).

När jag testade hoppa och trycka på "A"-knappen, så märkte jag att hon attakerade ovanför fiendernas huvud, och det var det som fick mig att börja tänka.

Så jag provade det på en beriden best (fiende på en icke-bepansrad best) och såg att ryttaren föll av, men till ett litet pris på besten.
Besten förlorade lite av sin hälsa när jag attakerade, men det löste jag när jag kom ihåg att hon hade tre attacker.

Om man hoppar (Y) och trycker in spark (X+A) så sparkar hon av ryttaren och skadar inte besten, riktigt bra när man spelar på "Brutal"-nivån (och "Normal" och "Expert" nivåerna också självklart).

Det ända problemet som man kan få är att man måste vara snabb på att bestiga besten (mount med "RT"-knappen) så att ingen annan fiende i närheten tar den innan dig.


2:
Något som jag märkte när jag startade på "Expert" efter att ha kört klart "Normal" var att jag fick ha kvar alla mina "spells" och yxan, trots att jag började om redan från början (när man inte har någon "spell" eller yxan).

Så om du har förlorat många "drak statyer" (som ger dig extraliv) så kan du börja om från början och vara mer eller mindre osårbar, eftersom du har ett stort övertag med uppgraderade "spells" och yxan (trots att du inte skall ha något av dem i början =D).


Hoppas att dessa tips kommer att hjälpa dig i ditt spelande och lyckas få bättre rankingar och förlora mindre hälsa.


//Spartan_5//

Fusket har betyget 10 (1 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.