Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











FIFA 10

Xbox 360
FIFA 10
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    2 oktober 2009
  • Utvecklare
    EA Sports
  • Antal ägare
    74
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.4

Speltest av ZuperZ

Inskickad av ZuperZ den 20/07 -10 19:32

Handling / story / vad man gör i spelet
I FIFA 10 kan man göra många olika saker, t ex på partyläget (avspark) kan man spela med andra, eller mot "datorn", bra sätt att träna på om man är nybörjare! Om du tycker det är för lätt men fortfarande inte vill börja på något spelläge så kan du också ställa in svårighetsgrad. När man har fått in känslan för spelet kan man börja på något spelläge, i Be A Pro får man antingen göra en egen spelare eller välja en befintlig och sedan spela med honom, från att börja i reservlaget kan du till slut bli lagkapten i både klubben och landslaget. I läget karriär väljer du en klubb att basa över, du får både spela lagets matcher och göra t ex övergångar, uppgradera personal och mycket mer! I läget turnering får du välja ett lag som du spelar med under en turnering, det kan både vara en ligasäsong eller en cup som t ex F.A.-cupen, eller Champions League. I lounge läget kan du spela online mot andra spelare (inte på Arcade). Du kan också göra eller redigera spelare.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att FIFA 10 är ett mycket prisvärt spel, även om det kostar 699 kr, med tanke på hur många ligor det finns, hur realistiskt spelet är och hur mycket man kan göra. Ett litet minus är dock att det trots att det finns ligor som norska Tippeligaen eller Allsvenskan fortfarande inte finns några damfotbollsligor, med tanke på hur populärt det håller på att bli. Men, trots allt så är FIFA 10 ett av de bästa spel jag har spelat.

Betyg till spelet
GRAFIK:
Spelarna är mycket realistiska, och arenorna också, men det som gör att jag inte ger en tia är publiken. Den är desvärre inte så realistisk.

SPELKÄNSLA:
FIFA 10 är ett mycket bra spel med stora möjligheter att variera sig, men som jag tidigare sagt är det ett litet minus att ingen damfotboll finns med.

LJUD: Mycket bra, men lite tråkigt att publiken sjunger samma sånger hela tiden.

HÅLLBARHET:
En av sakerna som är bra med spel som FIFA 10 är att man inte kan "klara" hela spelet, tan att det tål att spelas om och om igen. Och, att man aldrig tröttnar på det. I alla fall inte jag.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 9 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9