Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











F.E.A.R. 2: Project Origin

Xbox 360
F.E.A.R. 2: Project Origin
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    13 februari 2009
  • Utvecklare
    Monolith Productions
  • Antal ägare
    9
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 10

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 18/05 -09 10:37

Handling / story / vad man gör i spelet
F.E.A.R.2

F.E.A.R.2 (First encounter Assault Recon), är en grupp av topp hemliga eliter som bekämpar terrorism. Du är en elit soldat som ska förhindra Alma, en liten tjej på ca sex år från att utrota mänskligheten. Det är inte bara Alma som utgör ett hot för dig, nämligen en annan grupp av soldater försöker få tag på Snake Fist, och det försöker du också göra för att kunna döda Alma måste du få råd av Snake Fist. På din väg mot ditt mål att försäkra Amerikas säkerhet så möts du inte bara av mänskliga varelser. Du kommer möta gastar, monster och robotar som gör allt för att utplåna dig. Ju närmare du kommer Alma, ju mer obegripliga fenomen inträffar. Som i alla FPS spel så skjuter du dig fram till spelets slut.

Du ska ha lamporna släckta, dörren stängd och gardinerna för fönstret. Men för guds skull sitt inte ensam i mörkret när du spelar F.E.A.R.2.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att F.E.A.R.2 är ett laddat och oerhört häftigt spel. Jag är imponerad över hur musiken och grafiken bidrar till en sjuk och kuslig känsla. Du kanske inte tror mig när jag säger detta, det här spelet är psykiskt ned brytande. Skaparna av F.E.A.R.2 vet hur man ska få spelarna att få hjärtinfarkter. Jag kan garantera att ni som köper detta spelet kommer att spela detta oavbrutet.

MYCKET underhållande spel!

Betyg till spelet
Grafiken får en utomordentlig 10:a då jag använder HD teve.
När du ser hur kulorna slår in i fiendens kroppar så ser man hur kroppen flyger bakåt av kulorna. Allt är så detaljerat från byggnader till småstenar.

Spelkänslan får en 10:a för att när du väl sätter på F.E.A.R.2 så är det mycket svårt att sluta spela. Man har alltid en känsla av att vara iakttagen av Alma, du går aldrig säker från henne. Väldigt kuslig spelkänsla.

Ljudet får en 10:a för jag har alltid ljudet jätte högt, och i F.E.A.R.2 så hör man hur monstren hasar efter en medan man förtvivlat försöker undgå deras dödliga klor. Du kan även höra hur blodet droppar från upp hängda kroppar, dripp dripp dropp!

Hållbarheten är en klockren 10:a, jag slutade inte innan jag hade klarat spelet på alla svårighetsgrader, fått alla achievments och var allmänt nöjd med spelet. Jag spelar detta spelet som gått som varje dag och Alma hemsöker mig i mina drömmar..

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10