Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Far Cry 2

Xbox 360
Far Cry 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    23 oktober 2008
  • Utvecklare
    Ubisoft
  • Antal ägare
    37
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.5

Speltest av muztang

Inskickad av muztang den 11/01 -09 08:09

Handling / story / vad man gör i spelet
Man kommer till Afrika där det pågår inbördeskrig. Man åker Taxi från flygplatsen till hotellet i staden Pala. När man kommer fram märker du att du har Malaria. Man blir vårdad av en man. Det blir krig utanför hotellet och du går ut där med vapen och kniv. Men du svimmar av och vaknar upp i...

Spelet går ut på att döda "The Jackal". Han har gett vapen till de båda sidorna UFLL och APR. Man får göra uppdrag åt ledarna i UFLL och APR för att slutligen hitta sitt mål. Man får en burk Malaria piller av en präst och när de tar slut får man göra uppdrag åt honom för att få fler. Man kan även göra sidouppdrag för vapenhandlaren för att låsa upp nya vapen du kan handla. Man får även göra uppdrag för att få Malaria piller som jag skrev ovan.

Man kan även få vänner som hjälper dig i spelet. Det finns väldigt många fordon. Bilar, båtar och flyg. Finns till och med hängflygare.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är roligt för det är så verklighetstroget. Liksom allt kan börja brinna nästan som kan brinna och explosionerna är också snyggt gjorda. Det är roligt eftersom man behöver inte bara köra uppdragen som man ska göra som jag skrev förut. Det finns enorma ytor att spela på och man kan planera en attack mot en by väldigt noga. Det är hur kul som helst.

Betyg till spelet
Grafiken är jättebra. De har jobbat med den väldigt bra och elden och explosionerna är också bra gjorda.

Spelkänslan är grymt bra för det känns som man är där själv när skotten viner runt dig.

Ljudet är hur bra som helst. Om man pratar med någon och vänder sig bort så blir ljudet sämre och det låter verklighetstroget. Man hör verkligen ljudet från kulorna som viner runt dig.

Hållbarheten är extremt bra eftersom det finns olika uppdrag och det är så stora ytor att röra sig på. Man behöver inte göra uppdrag hela tiden man kan bara åka runt i bilen och titta på landskapet eller åka och attackera en by. Finns så mycket att göra.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10