Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inFable III

Xbox 360
Fable III
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  29 oktober 2010
 • Utvecklare
  Lionhead Studios
 • Antal ägare
  23
 • Utvald recension
  -
 • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 -

Fler fusk

Fusk

Inskickat av Basscounter den 03/01 -11 17:33

Om du vill ha oändligt med pengar ska du först ha 2st handkontroller och 2 st xbox profiler.

1. Starta upp ditt spel med den karaktär som du tänker använda, tryck sedan på start med den andra handkontrollen och använd då din andra xbox profil.

2. Nu har det kommt upp en annan spelare på din skärm. Det du ska göra nu är att gå fram till den personen tills du ser ikonen gift, klicka på den knappen. Du kommer att hamna inne i din krypta där det finns en liten pedistal med en pengasäck på, gå till den och därifrån kan du välja hur mycket guld du vill ge bort till den andra spelaren. välj att ge bort så mycket du bara kan för du kommer ändå att få tillbaka det senare, tryck sen på start för att komma tillbaka till spelvärlden.

3. Nu ska du använda den andra handkontrollen och trycka på start. Du kommer att komma till din krypta och till vänster om dig så har du ett bord och en bokhylla med gåvor. Gå fram till bordet och tryck på A. Nu kommer det viktiga. Du ska INTE ta emot gåvorna utan välj istället (Reject Gift) på alla gåvorna. När du är klar med det så ska ska du trycka start så du återvänder till spelvärlden.

4. Avsluta sedan spelet genom att vara vänd mot den andra karaktären och tryck på ner knappen på din D-pad med handkontroll 1.

5. Använd khandkontroll 1 och tryck på start, gå bort till hörnet med gåvor nu kan du ta tillbaka den summan som du gav bort

6. repetera sedan steg 3, 4 och 5 tills det att du har tröttnat.

Förklaring:
Av nån anledning så sparas inte spelet för handkotroll 2 men det gör det för handkontroll 1. Alltså går det att gå in i kryptan med 2:an och trycka (Reject Gift) igen utan att du har gett bort något och det är ju det som blir själva fusket.

Jag vet att det här är lite krångligt att göra men när man väl lärsig det så är det inag problem. Lycka till.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.