Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Fable II

Xbox 360
Fable II
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    24 oktober 2008
  • Utvecklare
    Lionhead Studios
  • Antal ägare
    110
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.2 9.3

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 13/07 -10 21:30

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet börjar med könsval. Du och din syster Rose bor i Bowerstones slumområde. Era föräldrar dog och ni har knappt råd att äta. En dag kommer en mystisk handelsman vid namn Murgo till staden och du och Rose blir intresserade. Efter en mängd handlngar tvingas du växa upp med en karavan. När du väl är redo ska du ut i Albion (Landet som du spelar i heter så) och träna dig och en dag bli den mäktigaste hjälten i landet. Om du blir ond eller god. Ren eller korrupt. Tjock eller smal. Stark eller svag.
Det är ditt val.

Spelet har en RPG-stil men Lionhead beskriver det som action adventure.

Spelet tillåter dig att köpa alla hus, affärer, hyddor och till och med ett slott. Det låter dig skapa en familj och flytta in i ett hus du köper. Du kan komunicera med människor genom att använda dig av expressions. Du har även en hund som hjälper dig slåss, hittar skatter och hemliga ingångar. Hunden kan också lära sig trix som att spela död. Du kan även spela co-op med en henchman eller med någon över Xbox Live.

Vad jag tycker om spelet
Jag älskade storyn och karaktärerna som den hemska [avslöjar viktig karaktär] Lord Lucien. Jag tyckte att spelet kunde haft mer clothing, iofs så kan man färga kläderna. Jag saknade även lite side quests. En annan dålig sak var att man inte kunde ta in en annan hero från ett annat spel, utan man fick bara spellsen och stats och man fick välja ett visst utseende

Betyg till spelet
Grafiken är snyggt gjort.

Spelet har en bra spelkänsla och man känner sig mäktig.

Ljudet är hur lysande! Jag syftar mest på musiken, den är proffsigt gjort med riktiga instrument.

Hållbarheten brister lite när du klarat spelet och hittat legendariska vapen köpt varenda hus. Men spelet har en enorm story som binder ihop Fable 2 med Fable 1.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8