Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dead Rising

Xbox 360
Dead Rising
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 september 2006
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    126
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.8

Speltest av Ecko

Inskickad av Ecko den 02/06 -09 19:53

Handling / story / vad man gör i spelet
Du är foto-journalisten Frank West, och han har sitt livs scoop på gång. Någonting stort håller på att hända i en stad kallad "Willamette" som ligger i Colorado. Frank tar sig in i staden med hjälp av en helikopter och en vän (han är piloten). Då Frank flyger över en bro så ser han att den är blockerad av militären. Då ni närmar er centrum så ser du att allt inte står rätt till. Människor som linkar fram, det är bilar som har krockat med varandra. Samt att det är FÖR tyst, det låter inte som en levande civilisation. Frank, närmar sig ett stort köpcentrum, han ser att det inte står rätt till alls där. Stora "hooper" av "zombies" står packade utanför ingången till gallerian, du ber piloten om att landa för att du ska kunna hoppa av, du säger (innan du hoppar av) att han skall komma ihåg att komma tillbaka och hämta dig inom 3 dagar (72 Timmar), men då kommer tre militärhelikoptrar och du hoppar av, på ganska så hög höjd.

Kampen om överlevnad har nu börjat. Ta allt du kan för att överleva. Rädda andra överlevande, ta reda på vad som gjorde att alla i staden blev till "zombisar". Eller göm dig i ett skåp.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det är ett riktigt kul spel. Känslan av att bara springa runt och slakta så mycket "zombisar" man vill är bara för bra. Då detta spel bygger lite på filmen "Dawn of the dead" av George A Romero, så känns det extra bra att spela det (då jag gillar den filmen, samt "remaken" från 2004). Man har verkligen lyckats med det här spelet.

Betyg till spelet
Grafiken är fantastiskt, allt är väl genomtänkt. "Zombisarna" ser verkligen läskiga ut, gallerian är väldigt fint utsmyckad. Ja, allt är super i grafik, blod mm.

Spelkänslan är också toppen, då det verkligen känns som om man springer runt i ett köpcentrum och slaktar allt som kommer i ens väg. Kontrollerna är simpla.

Ljudet är helt okej, musiken från högtalarna, ljuden som "zombisarna" gör. Allt blir liksom väldigt "levande" när det är ett perfekt ljud. Inte så mycket annat att säga.

Hållbarheten, den är okej. Visst, spelet kan kännas långt men du kan välja att bara springa runt och döda "zombisar", rädda andra överlevare. Samt att ta reda på vad som verkligen gjorde att det blev "zombisar" i staden.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10