Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Dead Rising

Xbox 360
Dead Rising
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    8 september 2006
  • Utvecklare
    Capcom
  • Antal ägare
    126
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 9.8

Speltest av SlipKnoT_MaN

Inskickad av SlipKnoT_MaN den 05/02 -07 10:34

Handling / story / vad man gör i spelet
I Dead Rising börjar man som fotojournalisten Frank West, som får höra att det händer konstiga saker i den lilla staden Williamete i Colorado. Han åker dit med helikopter för att undvika att bli stoppade av militären. När man kommer till staden ska man ta några bilder på vägen. När man har gjort det så vill Frank att föraren till helikoptern ska landa på taket av köpcentret, men innan man hinner dit så har militären skickat sina helikoptrar, så Frank hoppar ner till taket av köpcentret. Efter det så möter man en kille som heter Carlito, som undrar om han är den reportern han har väntat på. Sedan undrar Frank vad som händer här, Carlito säger att man får själv ta en titt. Han säger också att Frank har kommit till Helvetet! Sedan går man in i köpcentret där man möter några människor som har blockerat dörren. Frank ser sedan en tjej som han är på väg till för att fråga några frågor, men han blir stoppad av en gubbe som säger att Frank inte har tid att stirra på snygga tjejer, för att annars blir han uppäten av ZOMBIES! Sedan ska man hitta några saker som man kan blockera dörren med, men när man håller på med det så öppnar en gammal kärring dörren för att hämta sin hund "Madonna", som står där ute bland alla Zombiesarna. Korkat nog så struntar hon i alla Zombies och öppnar dörren som om dom inte fanns där, vilket leder till hennes och många andras död!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Dead Rising är det roligaste spelet jag nånsin spelat! Att man kan ta och göra nästan vad som helst i köpcentret är bra, men att man inte behöver göra "Caset" eller nåt annat slår det mesta!.. Jag gillar att man ska gå upp i level för att sedan lära sig gryma attacker!

Dead Rising har en mycket bra historia och man kan göra vad man vill på det!.. För dom som har sett "Dawn Of The Dead" och tyckte att den var bra, kommer tycka att Dead Rising är ett mycket bra spel, det lovar jag!

Betyg till spelet
Grafik: 10/10, den bästa grfiken jag typ har sett!

Spelkänsla: 10/10, allt är bra på spelkänslan!

Ljud: 10/10, alla vapen och saker har sitt eget ljud och läte. Kvalitèn är mycket bra!

Hållbarhet: 10/10, man tröttnar alldrig på Dead Rising! Det finns så många saker man kan göra på det, för att inte tala om att man kan göra VAD MAN VILL på det. Köpcentret är så stort att det tar ett bra tag innan man har gått runt hela stället. Det finns allt från: mataffärer till vapenaffärer!

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10