Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crash Time

Xbox 360
Crash Time
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    9 maj 2008
  • Utvecklare
    Synetic
  • Antal ägare
    5
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.5

Speltest av potatismos11

Inskickad av potatismos11 den 01/12 -09 21:59

Handling / story / vad man gör i spelet
Du börjar din karriär med att du står vid en av polisernas baracker. Plötsligt kommer en fortkörare och du ska börja jaga honom. På med sirenerna, let's go! Detta händer under väldigt många uppdrag, så bli van med det. Du är alltså en polis i Tyskland som ska ta banditer, biltjuvar och mycket mer. En del saker i spelet, alltså omgivingen, finns på riktigt, till exempel världens största mingrävare, Autobahn m.m.

Vad jag tycker om spelet
Så fort man ser spelet så förstår man att dom försökt göra det realistiskt som omgivningen. Bilarna är också hämtad ur verlkigheten t.ex. BMW, Mercedes, Seat, Scania, MAN m.m.

Spelet är buggfritt och det laddar fort. Det är inte som på Colin McRae: DiRT, för de som spelat det vet hur trögt det är! En kul sak på spelet är att man kan blinka med fordonen! Vänsterblink, högerblink, varningsblink, ja t.o.m. helljus! Bilarna presterar verkligt. Inget 0-100 på 2 sek! Bilarnas grepp är verkligt också. Krockgrafiken är lite sådär. Om man kör toppfarten och krockar in in ett stängsel blir inte fronten platt. Men det är bra annars. En annan kul sak är att man kan göra repris på det man kör, när man kör!

Betyg till spelet
I helhet är spelet jättebra. Men om du är en sån som spelar via Internet, alltså Xbox Live, så köp det inte, för det går inte. Men det är kul att köra multiplayer, roligast om man kör 4 st! Detta är inte det enda Crash Time. Det finns en 2:a och det ska komma en 3:a. Ja, spelet som helhet är asbra. Jag rekommenderar det starkt.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9