Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Crackdown

Xbox 360
Crackdown
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 februari 2007
  • Utvecklare
    Realtime Worlds
  • Antal ägare
    67
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 8.3

Speltest av damon

Inskickad av damon den 14/07 -08 20:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Spelet handlar om staden "Pacific City". Du är en agent som ska bekämpa brottsligheten och döda massor av gängmedlemmar/bossar. Du har fem main skills och de är: Weapon Skill, Explosive skill, Driving skill, Combat Skill och Agility Skill.

Det är en mycket lång väg dit. Du ska uppgradera dina 4 main skills och dem ska jag berätta om.

Weapon Skill, nu vet säkert alla vad jag pratar om speciellt dom som har spelat GTA: San Andreas. Weapon skill är din förmåga med vapen ju bättre du blir desto bättre kan du sikta, du hittar bättre vapen och att dina vapen skadar mer.

Explosive Skill: Nu är det om Spängmedel d.v.s granater och sånt. Så desto bättre förmåga du har på den här desto bättre kan du: hitta bättre sprängmedel och att de skadar mer.

Driving Skill: Din förmåga med bilar som hur bra du kan kontrollera den och att du kan köra bilarna snabbare än vanligt. Så ju bättre du blir här kan du köra bilarna snabbare och hantera dom bättre och bekvämare.

Agility Skill: Ju bättre du blir på det här desto mer kan du: hoppa högre, sikta bättre med vapnet och sikta bättre med granater.

Sist Combat Skill: Då slåss man bara med händerna och att man kan bära upp saker som t ex. människor. Ju bättre man blir på den här erfarenheten då kan man: Kasta saker längre, bära upp tyngre saker och slå hårdare.

Det finns ett litet extra läge där man kan möta bossarna i spelet fast med tid (Man måste upptäcka bossarna först). Det är med snabbast tid som vinner du kan möta en kompis eller spela mot andra i xboxlive.

Vad jag tycker om spelet
Varför spelet är så bra är för att man kan ha kul!

Det är en liten sandlåda helt enkelt. Man tappar inte sina vapen när man dör men det viktiga är om man hittar nya vapen så måsta man gå till en sparning för att lagra vapnen.

Jag tycker att det här spelet är odödligt om man har xboxlive i så fall annars är det inte like kul när man har klarat ut hela spelet förutom achievments.

Väldigt bra grafik men det finns massor av buggar i grafiken men inte spelmässigt. När man har tillgång till xbox live så kan man spela uppdrag med en kompis eller med någon annan som kan bland annat kan hjälpa dig med achievments i spelet.

Spelkänslan är väl helt okej för att man lever sig inte in så mycket in i spelet och kontrollen är ganska lätt och första när man spelar och spänningen är ju grovt bra!

Ljudet är maffigt läckert. Läckra explosioner och vapenljud och musik i bilen.

Men enligt mig försöker de göra en bättre version än GTA men misslyckades eftersom att det är inte lika kul och spännande story som Grand Thef Auto Serien. Men det är ju ändå värt ett köp eftersom att det bara kostar 200 kronor (där jag har sett).

Betyg till spelet
Grafik 8/10. Väldigt snyggt men väldigt många buggar grafikmässigt annars är det inga andra buggar (som jag har upptäckt).

Spelkänsla 7/10. Men lever sig inte riktigt in i spelet bara nästan det är ljudet som hjälper dig in i spelet annars är det kasst om inte ljudet fanns.

Ljud 10/10. Här kommer spelupplevelsen och ändras helt med ljudeffekterna! Det är helt offatbart!

Hållbarhet 8/10. Du överlever och inte sälja spelet när du har klarat ut det om du har xboxlive för då kan du spela med andra i staden och leka runt ännu mer och möta gängbossarna än en gång.

Detta är värt ett köp för er alla som inte har spelet.

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 7