Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Condemned 2: Bloodshot

Xbox 360
Condemned 2: Bloodshot
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 april 2008
  • Utvecklare
    Monolith Productions
  • Antal ägare
    11
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.3 7.3

Speltest av sande

Inskickad av sande den 29/08 -08 06:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Condemned 2 tar Ethan Thomas från början till slut genom Fallfärdiga lägenheter blodiga väggar och söndertrasade offer. I blodshot följer man Ethan Thomas som lämnat jobbet på SCU och börjat ta spriten till hjälp istället, men som blir kontaktad av SCU för att kolla upp vad som har hänt med Van Horn.
Så börjar Ethans mardrömmar att få möta seriemördare och ta slut på deras liv och få reda på vad som hänt med Van horn. Nu finns det även 4 stycken spellägen som man dessvärre måste ha Xbox live för, inget vidare att ägna sig åt en kväll men man kan roa sig med då och då. en bra sak är ett belönings system, man får nämligen en belöning efter varje bana efter hur duktig man varit, t.ex knogjärn, pistol hölster, skor osv. Vilket får en att göra så bra ifrån sig som möjligt under banans gång.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker personligen att spelet är skrämmande i det flesta scener, dessvärre så kommer man att få göra olika "utmaningar" genom spelet t.ex att klättra ner för en stege och skruva på en "ratt" för att stänga av gasen så det slutar brinna, hämta en docka och klättra upp för stegen slänga den,vrida på mer rattar klättra ner och springa och undvika brinnande personer och akta sig för hål osv.
spelet underhåller en i några timmar men jag tröttnade efter några timmar och var tvungen att vänta till nästa dag för att tvinga mig att spela vidare.

Betyg till spelet
Grafiken känns bra men inget märkvärdigt, så den får en 7a.
Spelkänslan är väldigt bra för man vågar ju inte smyga förbi ett hörn utan att vända ryggen till så den får en 8a.
Ljudet är bra men inget man direkt tänker på så den får en 8a.
Hållbarheten är okej, men man orkar inte spela en hel natt eller dag pga att man tröttnar på samma miljöer och blodiga väggar och golv konstant så en 7a.

Totalbetyg: 7.3 Ljud: 7 Grafik: 7 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 8