Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Condemned

Xbox 360
Condemned
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Monolith Productions
  • Antal ägare
    31
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.3 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 26/04 -06 17:23

Handling / story / vad man gör i spelet
Jag intar rollen som FBI-agenten Ethan Thomas, som jobbar som mordutredare. Så snart han anländer till den nya brottsplatsen blir både han och de andra strax överumplade av mördaren själv. Han dödar Ethans två kollegor och tar din pistol och drar med snabba och tysta steg iväg. Efter incidenterna är det dags att dra sig ner till platser som befinner sig under marknivå... ett virus som frövandlar vanliga människor till bldtörstande psykopater finns i stan och tunnelbanorna. Jag slungar mina järnrör som aldrig förr mot de smittade, och bryter nacken på dem med ett väl placerat slag. Jag kan fortsätta jakten på den riktiga mördaren.

Vad jag tycker om spelet
Snyggt och välgjort... imponerande Artificiell Intelligens eller "AI" som man säger. Ljudet överväger allt annat gott i spelet, med ruskiga ljudeffekter. Ljuseffekterna är inte heller så pjåkiga då solen sipprar in mellan tak plankorna på de mest oväntande ställen. En riktigt bra FPS helt enkelt, enligt min och säkert tusentals åsikter.

Betyg till spelet
Grafik - 9: Snyggt välgjort, bra effekter. Strålande grafik, dock kan XBOX 360 ännu bättre. Spelkänsla - 8: Själva känslan att springa omkring i alla omgivningar lovar gott, men själva kontrollen av karaktären känns lite konstig då rörelserna gungar fram på ett halvmysko men skönt sätt. Ljud - 10: Perfektion! Hållbarhet - 8: Räcker ganska långt, och ska helst inte spelas mer än en timme åt gången då du lider risk att drappas av nervösa attacker.

Totalt: Mitt hjärta sitter i halsgropen.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 8