Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Colin McRae: DiRT

Xbox 360
Colin McRae: DiRT
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    15 juni 2007
  • Utvecklare
    Codemasters
  • Antal ägare
    39
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.8

Speltest av www98

Inskickad av www98 den 20/07 -10 19:28

Handling / story / vad man gör i spelet
Colin McRae: DiRT är mer än det där vanliga gamla racingspelet som man lägger på hyllan efter 10 minuter. Det är också väldigt mycket mer än det där klassiska konceptet: Först i mål och du har vunnit. Det är ett spel med känsla. Fullpackat med allt ifrån buggyracing till vanligt rally. Det finns tre spellägen, karriärläget ser ut som en pyramid, man börjar längst ner och slutar längst upp. För att komma uppåt i karriärpyramiden behöver du vinna race av olika karaktär, sen är det mästerskapsläget med olika rallyn, och slutligen flerspelarläget där du kan köra online

Vad jag tycker om spelet
Colin McRae: DiRT är ett av dem mest utmanande racingspel jag har spelat och jag måste säga att Codemasters har gjort en riktig fullträff - igen. Det enda riktiga minuset är laddningstiderna, från att du väljer starta race till att racet startar har det gått ungefär en minut.
Krascherna är realistiska och repriserna mycket snygga. Även bilarna uppför sig realistiskt och ser mycket naturtrogna ut.

Betyg till spelet
Grafiken är mycket bra gjord med allt ifrån snygga rökmoln till fina träd. Med andra ord: utvecklarna lyckades bra.

Det enda som förstör spelkänslan är enligt mig dom långa laddningstiderna. Annars är det nästan som att köra själv.

Ljudet kunde knappast bli bättre. Det låter riktigt naturtroget när man gasar, bromsar och tar hårnålskurvor i hisnande fart. Dopplereffekten i repriserna är också riktigt bra.

Hållbarheten på spelet är världsklass, för har man klarat ett race en gång så kan man köra det igen på en svårare svårighetsgrad. Det blir en helt ny utmaning!

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9