Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: World at War

Xbox 360
Call of Duty: World at War
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    14 november 2008
  • Utvecklare
    Treyarch, Activision
  • Antal ägare
    115
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.1 8.8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/02 -09 21:55

Handling / story / vad man gör i spelet
Som i alla Call of Duty spel så spelar man en soldat i "första person". Du driver framåt i kriget genom att helt enkelt skjuta ner fienderna. I detta spel så går man tillbaka till andra världskriget och utkämpar strider mot Tyskland och Japan.

Spelet är uppdelat i två delar. I en utav delarna så spelar man som amerikan och kämpar i Japan. I den andra är man en sovjetisk soldat och slåss i Ryssland och Tyskland.

Vad jag tycker om spelet
Storyn är väldigt billig. Det är praktiskt taget ingen handling, utan det mesta av spelet består utav att skjuta ner fienderna för att sedan avancera. Det enda som man kan se som en slags handling är några få "händelser", som att ens kompis dör eller att ett brinnande flygplan kraschar framför ögonen på en. Jag tycker att hela singel player delen är klen, som i de flesta Call of Duty spel. Det som lyfter den är grafiken och spelkänslan.

Det som är bra med Call of Duty - World at War är live delen. Det känns som att Treyarch, Activision, satsat mest på den delen av spelet. Det finns massor av olika spelsätt och man kan vara ett stort gäng polare att spela i samma lag. Själv tycker jag att det är bland det roligaste man kan göra på xbox 360. Det finns omkring 25 olika vapen som alla har unika egenskaper. Det finns också en hel del saker man kan sätta på vapnen, som t. ex. ljuddämpare, sikte och bajonett. Vapen och tillsättningar låser man upp ju högre level man har. Det finns nämligen 65 levlar att uppnå inom live upplevelsen, som gör det hela mycket roligare och drivande. Live är det som lyfter Call of Duty - World at War.

Det finns också en ny upplevelse på Call of Duty - World at War, som kallas Zombie mode. Man är instängd i ett hus med en hel del vapen och så attackerar det NaziZombies som man naturligtvis ska mata sönder med kulor. Detta kan vara väldigt kul, i alla fall dem första gångerna, men i längden så tröttnar man. Tilläggas bör att det blir mycket roligare om man gör detta tillsammans med kompisar.

Spelet har sina bristningar som Singel player men på andra sidan har spelet delar som är gudomliga (xbox live) men hela tiden får man njuta av den otroliga spelkänsla som utvecklarna verkligen lyckats förmedla. Jag rekommenderar er köpa Call of Duty - World at War, om ni har xbox live guld medlemskap.

Betyg till spelet
Grafiken är bra, den innehåller detaljrik beskrivning av natur och städer och gevär och ansikten är verkligen realistiska, men den kan absolut bli bättre. Därför - en 8.

Spelkänslan är grym. Granater som far överallt, tyskar som skriker och plingandet som hörs när man skjutit slut ett magasin. Spelkänslan är så bra att det får en att undra hur de ska förbättra den till nästa spel. Därav - en 9.

Ljudet är väldigt bra och realistiskt. Granatljud, kulor som viner och röster är ljud som lyfter hela spelet. En annan sak som är mycket viktigt är musiken som styr känslorna i spelet. T. ex. sorglig musik när någon dött osv. Men det mesta kan förbättras, ljudet är en av de sakerna. Alltså - en 8.

Spelkänslan är något som Call of Duty - World at War toppar. Man tröttnar aldrig på att lira live. Inte ens när du spelat 100 dagar tröttnar du inte. Därav - en 10.

Obs! (Singelplayer är dock bara en 5a.)

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9