Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty: Modern Warfare 2

Xbox 360
Call of Duty: Modern Warfare 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 november 2009
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    134
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 9.6

Speltest av Sami_G

Inskickad av Sami_G den 06/08 -10 19:34

Handling / story / vad man gör i spelet
I detta spel är det meningen att döda dina fiender. Du kan köra både sigel player och multi player. Det finns att välja mellan Campign & Special Ops och Multi-player. I Campign kör man singel-player. Campaign handlar om en historia där du är en krigare. I Special Ops kan man både köra multi- och singel player. Special Ops är små uppdrag som du ska klara. I Multiplayer kan man köra live och split screen. Split screen så kör du med 2-4 player som delar på en tv. Tvn kommer bli delad i 4 delar som ni delar på.

Live: I live kör man mot flera personer. Men huvudsaken är att döda fienden. Man kan levla från 1 till 70, Senare kan man prestiga så att du blir level 1 och kan skaffa nya titlar och emblem! Man kan prestiga 10 gånger. Du prestigar i barracken. Efter det ska man få tittlar och emblem. Du kan se hur du ska skaffa fram de i din barrack *Challenges*.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att spelet är underbart helt fantastisk. De har lyckats med spelet till 100%. Du kan sitta framför xboxen i timmar och fortfarande ha lika roligt. Det som är bra är att man har något att göra från level 1 -70 prestig 1-10. Vid låg level typ 1-50 så tänker man på att levla senare på att prestiga, Efter det när man är vid 8-10 prestigen så är det emblemar och titlar man söker efter.

Betyg till spelet
Varför tycker jag att Grafiken, Spelkänslan, Ljudet och hållbarheten är så bra, Jo för att Grafiken gör att det ser verkligt ut, det har de lyckats. Känslan är bra, spelet gör så att är inne i spelet. Ljudet är bra alla vapen låter inte som varandra, De låter som de ska.
hållbarheten är bra du sitter i flera timmar fram för spelet!

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 9