Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 3

Xbox 360
Call of Duty 3
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    10 november 2006
  • Utvecklare
    Activision, Treyarch
  • Antal ägare
    140
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 29/01 -07 23:05

Handling / story / vad man gör i spelet
"Idag ska vi på ett speciellt uppdrag för att få kaffe och kakor, problemet är att tyskarna drack all kaffe och åt alla kakor. Så nu måste vi gå och spöa dem"

Du spelar som amerikanska, engelska SAS, kanadensiska och polska soldater. Du spelar i Normandie i norra Frankrike. Dina uppdrag varierar från uppdrag till uppdrag. Men de flesta har väl mest med att skjuta ner tyska soldater och att spränga grejor i luften.

Du andänder ett stort arsenal av vapen så ett vapen använder du definitivt inte hela tiden.

Det som är nytt med detta spelet är att det bl.a finns nya så kallade "mini-battles" i banorna det var ganska överraskande när jag "körde" en sån här för första gången.

Det som jag tyckte var häftigt var alla "bråk, gräl" eller vad man vill kalla det, mellan soldaterna.

Du klarar spelet på cirka en vecka på medelsvår. Men alla belöningar klarar du inte på så liten tid. Om du inte har kört spelet förut förstås.

För första gången kan du få köra stridsvagn på multiplayer och en massa nya spelvarianter. Men spelet är inte så organiserat på Xbox Live. På vissa rankade stängs servern ner helt plötsligt men som tur sparas dina poäng iallafall.

Vad jag tycker om spelet
Själv så tycker jag det är bra spel. Men när man spelar det ett tag så upptäcker man konstiga buggar och sånt med spelet och då blir det inte lika kul längre. Det ett av många andra världkrigsspel. Och så tycker jag om Activsion tog sig lite längre tid med att göra spelet skulle det bli mycket bättre tror jag.

Betyg till spelet
Grafiken är väldigt bra. Kanske lite för bra när massa männsikor springer mot kulsprutor i högsta fart. Explosionerna gillade jag bäst i spelet när det gäller grafik.

Spelkänslan tycker jag är den bästa Call Of Duty lyckas ofta med detta tycker jag.

Jag brukar inte bry mig om ljudet så mycket. Det låter inte för mycket och inte för lite.

Hållbarheten beror helt på spelaren. Älskar man sådana här spel håller det längre. Men jag tror inte det här spelet håller länge.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 10