Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Call of Duty 2

Xbox 360
Call of Duty 2
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    25 november 2005
  • Utvecklare
    Infinity Ward
  • Antal ägare
    140
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8 8.8

Speltest av magiiet

Inskickad av magiiet den 09/07 -07 15:00

Handling / story / vad man gör i spelet
Utvecklare: Inevitable Entertainment
Utgivare: Activision
Distributör: PAN Vision
Kategori: Action
Ålder: Från 16 år

Nu kommer spelet vi alla gillade när den var på Pc, Call of Duty 2. Detta spelet är exakt likadant på både Xbox och Pc. Spelet handlar ju om andra värdskriget och det finns 27 stycken banor som är lika roliga alla. Vissa banor är långa vissa inte. Som sagt spelet utspelar sig under 1942 och det är då andra värdskriget håller på. Du kommer vara Ryssar, engelskmän, amerikaner. Du ska nu gå till Frankrike, England, Nordafrika och massor av andra ställen. Du ska döda alla Germans (Tyskar) som kommer i din väg. Finns massor av grejer som kan hända tillexempel det som är bra är du går och allt är tyst sen bombas stället bara så där. Väldigt bra spelkänlsa ger det.
Det finns också multiplayer läge då är det antingen local game eller spelar du mot proffs över internet. Väldigt svårt. Det finns fyra olika svårighets grader. Easy, Regular, Hard, veteran. Är det första gången du spelar så är Veteran nästan omöjligt.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spel är bäst. Alltså är det såklart mitt favorit spel. Bra grafik är det och allt sånt. Inga konstigheter i detta spel. Men varför inte köpa det? Jag rekommenderar detta spel om du är över 10-11. Egentligen är spelet för 16 åringar men vad gör det. Själv är jag 12 och älskar spelet. Man kommer in i spelet och detta spel är billigt och värt att köpa.
Det jag tycker är dåligt är att man klarar ut hela spelet väldigt fort det är ju 27 banor men dom är lätta. Om spelet skulle varit längre hade det varit mycket bättre.

Betyg till spelet
Grafiken är bra och jag gillar det allt är liksom helt pefekt inget fel med grafiken. Inga fykanter på karaktärerna eller något. Allt ser nästan ut som verkligheten. Men ibland kan något vara lite konstigt. Det var när jag såg en människa gå egenom en stor sten. Väldigt roligt såg det ut men det som hände där har jag bara sett en gång av alla gångerna jag spelat Call of Duty 2. Bra grafik och grafiken får en 9:a den är bättre till Pc. Spelkänlan är bra jag älskar den jag kommer in i spelet direkt efter som att man är ett team så blir spelkänslan bättre och när tyskarna tillexempel kastar en liten bomb/Granat så säger något i teamet "Move!" det gillar jag och då kommer jag faktist in i spelet men spelkänlsan kan vara lite dålig ibland vet ej varför men man tröttnar på spelet lite iallafall får spelkänslan får en 9:a den är också bättre till Pc.
Ljudet får en 10:a jag gillar allt som sprängs och sånt det låter som om det är ute det sprängs. Som min kompis kom in i rummet trodde att det sprängdes där ute. När man skjuter är det också bra. Musiken är bra men det förekommer inte så mycket musik. Hållbarheten är ganska bra men man klarar ut spelet lite för lätt och det borde vara en förbättring på Call of Duty 4. Men såklart kommer det ju multiplayer som räddar allt och det tröttnar man aldrig på en 9:a till hållbarheten

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 5 Spelkänsla: 9