Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Bully: Scholarship Edition

Xbox 360
Bully: Scholarship Edition
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    7 mars 2008
  • Utvecklare
    Rockstar Vancouver, Mad Doc Software
  • Antal ägare
    19
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.7 8.3

Fler fusk

Fusk

Inskickat av Fuska-nu den 18/08 -09 09:30

Hur du får Gokarten.

Ta dig till nöjesfältet i Bullwort Town. När du har åkt igenom tunneln så ska du svänga höger för att se Gokart-banan. Om du vill ha Gokarten så måste du vinna fem raka segrar mot Jocks, Bullies, Nerds och Creasers.

Hur du får mopeden.

Du ska kunna gå till nöjesfältet som ligger i Bullwort Town. Där ska du vinna ett par gånger på hammaren som ligger jämte en butik (där man bland annat kan köpa en moped). Du ska vinna tills du fått 75 blåa lotter, sedan är det bara att gå in och köpa mopeden. Du hittar den utanför ditt garage vid skolan.

Hur du kommer till ett hemligt skepp.

Du måste ha klarat det andra kapitlet. Sedan på sidan utanför skolgården finns en grotta som du ska igenom tills du ser vatten. Då ser du skeppet som har sjunkit, ett ganska gammalt skepp men det går att gå upp på det. Där hittar du bara en gummisnodd men det är ett bra ställe att gömma sig på om man har polisen efter sig.

Hur du får vattenballonger.

Du måste ha klarat andra kapitlet. Sedan ska du gå bakom nördarnas klubbhus och klättra upp på taket och prata med en ifrån Townies. Han vill kasta vattenballonger på tre personer nedanför och efter att du gjort det så får du vattenballongerna som du kan fylla vart du vill om det finns en vattenkran.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.