Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inAssassin's Creed II

Xbox 360
Assassin's Creed II
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  20 november 2009
 • Utvecklare
  Ubisoft Montreal
 • Antal ägare
  87
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9 9.1

Speltest av Wazzzza

Inskickad av Wazzzza den 30/12 -09 10:54

Handling / story / vad man gör i spelet
När Desmond Miles ser på de röda texten på väggen i sin cell avbryts han av Lucy. Desmond märker att hon är blodig och stresad. Lucy tvingar honom in honom i The Animus. Istället för att komma till medeltida Jerusalem kommer du till Florens under 1400-talet. Du föds som Ezio Auditore Da Firenze, en släkting till Desmond. Tillbaka till nutiden flyr du och Lucy från templelriddarna och hamnar med några bekanta till Lucy. De har sin egen version av The Animus och du får nu följa Ezios historia.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att Assassin's Creed 2 är ett spel som man måste ha spelat om man gillar TV-spel. Det som är det bästa med spelet är alla uppgraderingar som Ubisoft har gjort sedan Assassin's Creed. Man kan nu uppgradera Ezio så att han kan få bättre vapen och andra färger på kläderna. Spelet känns nu mer friare och lite mer personlig.

Betyg till spelet
Grafiken kunde ha varit lite bättre. Det känns som man inte har förnyat den sedan ettan, vilket gör att man blir lite besviken.

Spelkänslan är bra men även där har det sina brister till exempel om man klättrar på en vägg och ska hoppa till en annan vägg kan det hända ibland att Ezio hoppar åt fel håll vilket man blir frustrerad av om man jagar efter personer.

Ljudet är bra och musiken har lite Final Fantasy i sig. Allt som allt är Assassin's Creed II ett bra spel, trots sina brister vill man ändå spela lite till.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8