Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inBreak the Game - Best indiegame in the world

Assassin's Creed: Brotherhood

Xbox 360
Assassin's Creed: Brotherhood
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  19 november 2010
 • Utvecklare
  Ubisoft Montreal
 • Antal ägare
  31
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 9.3

Speltest av SBTK

Inskickad av SBTK den 07/03 -11 16:52

Handling / story / vad man gör i spelet
Du spelar som Ezio Auditore da Firenze i det tredje spelet i Assassin's Creed-serien. Denna gången utspelar det sig i Rom och du ska störta Cesare Borgia, påvens son. Spelet börjar där föregångaren slutade. Spelet går mest ut på att du ska utplåna Borgias torn och bygga upp Rom men samtidigt göra diverse uppdrag. Det finns nya saker med i detta spelet, som armborst, fallskärm och en del stridsmaskiner som Leonardo da Vinci har uppfunnit. Som jag nämnde så utspelar det sig i Rom men till skillnaden från de andra spelen så är det nu en stor bana istället för flera små. Nu kan du till exempel vara i Vatikanen och i Roms förorter.
För första gången i serien kan du även spela Multiplayer i detta spelet. I detta spelet finns det även flera färger till din rustning och kappa. Precis som tvåans Assassin Tombs så finns nu Lair of Romulus som har i stort sett samma funktion.

Vad jag tycker om spelet
I min åsikt är det nog ett av de bästa spelen från 2010. Något som är extraordinärt är Multiplayer-läget, då man kan spela olika spelstilar (Efterlyst, Jakt m.m.). Storyn är helt fantastisk, även om spelet är lite kortare än ettan och tvåan så lever man sig in i spelet. Och när storyn är slut så finns det massa mindre uppdrag du kan göra, som att hjälpa tjuvar, kurtisaner, affärsuppdrag och skaffa svåra Achievements.

+ Väldigt roliga uppdrag.
+ Den vackra miljön.
+ Multiplayer-läget som man inte tröttnar på.

- När man rider på en häst så ser det lite orealistiskt ut.

Betyg till spelet
• Grafik
Grafiken är väldigt bra. Naturen är snyggt gjord och vattnet ser verkligt ut, till och med byggnaderna är realistiska.

• Spelkänsla
Väldigt skönt att spela men det kan vara frustrerande ibland för kontrollerna kan vara lite väl känsliga.

• Ljud
Ett väldigt bra jobb, helt klart. När man drar sitt svärd, slänger sig i en höstack, avfyrar en pil med armborsten eller fäller ut en fallskärm, allt det låter väldigt verkligt.

• Hållbarhet
Inte ett spel som man tröttnar på med en gång. Spelade det i flera veckor innan jag satte mig framför något annat. Det finns så mycket att göra hela tiden.

----------------------
Jag vill inte ge bort för mycket information om spelet. Ni får helt enkelt spela det men jag kan garantera att om du gillar föregångerna så kommer du att gilla det här.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 8