Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











2010 FIFA World Cup South Africa

Xbox 360
2010 FIFA World Cup South Africa
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    30 april 2010
  • Utvecklare
    Electronic Arts
  • Antal ägare
    14
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.3 9.2

Speltest av pontuspower

Inskickad av pontuspower den 24/07 -10 11:12

Handling / story / vad man gör i spelet
Du väljer ett land som du sedan ska ta från kvalificering till VM final och där ska du se ditt lag lyfta bucklan som vinnare av 2010 Fifa World Cup som i år spelas i Sydafrika. Du kan höra vuvuzelorna och bli riktigt störd. Domaren kan råka komma mellan din spelare och en pass till en annan och massa mer roligt.

Vad jag tycker om spelet
Jag själv tycker att spelet är grymt roligt. Roligare än de andra Fifa och PES spel. Man kan spela i en oändlighet tycker man och ändå har man bara spelat fyra matcher men det är ändå så kul så man bara fortsätter och fortsätter. Och tillslut kommer man till VM final. Och vad ska man göra? Jo man kör sitt eget räjs och då får man en belöning. Man ser sitt lag få lyfta bucklan som vinnare av 2010 Fifa World Cup i Sydafrika!

Betyg till spelet
Grafik: Den är grym jämfört med de andra Fifa och PES spelen. Publiken ser inte längre ut som pappersgubbar eller något sånt. De ser ut ungefär som en publik men det är ju ett spel så helt perfekt kan det ju inte vara men 9/10.

Spelkänla: Den är helt otroligt bra! Bara små saker som att domaren kan råka nudda bollen eller nåt sånt gör att det blir mycket bättre. Men dock så gör ju spelarna samma målgest hela tiden det gör det dock lite sämre men en stark 9/10.

Ljud: Det är rätt så bra. Man hör ju vuvuzelorna rätt så bra och lite andra saker från publiken men dock inte så högt och det är synd att det inte är på svenska så det blir 8/10.

Hållbarhet: Den är ju helt otrolig. Jag skulle gärna sitta dygnet runt och spela! Om man kör ända från kvalificeringen så är det ju hur många matcher som hälst och det är ju bra för man vill ju köra så mycket som möjligt och så är det ju så otroligt kul att spela så det blir 10/10.

Totalbetyg: 9 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 9