Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











WWE WrestleMania 21

Xbox
WWE WrestleMania 21
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    27 maj 2005
  • Utvecklare
    Studio Gigante
  • Antal ägare
    39
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.3 9.4

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 18/03 -06 19:05

Handling / story / vad man gör i spelet
Wrsetlemania 21 är ett wrestling spel som thq och Jacks pacific har gjort. Spelet handlar alltså om wrestling där två personer ska brottas och allting går. Man kan använda basebollträn, brandsläckare, stolar och många andra sorters vapen. Man kan vara berömda spelare som Eddie Gurrero, Randy Orton "The legend killer, Batista och "The dead man" Undertaker. Man kan också vara legender som The Rock "Peoples champion", Mick Foley "Mankind", Andre the giant och många fler. Du kan också köra andra olika matcher som tag team där man kan köra i lag eller "Hell in a cell" där du kör i en bur det är ca 2 meter mellan ringen och buren. Man kan också göra en egen stjärna och köra karriär läget där du ska bli den försöka bli en legend i WWE:s historia.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är ett jätte bra spel som thq och Jacks pacific har sammarbetat med. Spelet har väldigt bra grafik alltin ser så verkligt ut. Det här spelet blev verkligen lyckat jag har hört att den nya Wrestlemania 22. Det här spelet är verkligen värt pengarna. Wrestlemania 21 är ett spel man verkligen ett spel man aldrig tröttnar på.

Betyg till spelet
Grafiken var väldigt bra därför får den en 10:a. Spelkänslan är väldigt bra så fort man börjar en match så vill man inte ta slut på den, den får en 10:a i spelkänsla. Ljudet är strålande fast som på t.ex smackdown v.s. raw så hör man texten när spelarnas musik spelas men det gör man inte på Wrestlemania 21, får en 10:a på ljud. Hållbarheten är väldigt bra spelet strular aldrig och man tröttnar aldrig.

//MVH Arsenal95//

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 9 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10