Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Unreal Championship 2: The Liandri Conflict

Xbox
Unreal Championship 2: The Liandri Conflict
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    22 april 2005
  • Utvecklare
    Epic Games
  • Antal ägare
    50
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.7

Speltest av snarlet_92

Inskickad av snarlet_92 den 26/08 -06 16:47

Handling / story / vad man gör i spelet
Det handlar om Anubis som är en nahkti. (en ras som ser ut som människor fast har namn som egyptiska gudar) Han ska vara med i ascension rites som är en turnering där alla nahktis tävlar om platsen som kejsare. Han har varit med innan men han flydde. Vissa säger att det var av politiska skäl och andra säger att han är feg. Men i slutet får man veta att han skulle ha gift sig med Selket (dom båda finns på fodralet) om han hade vunnit och han testade om hon ville ha honom som han är eller bara för ära när han är kejsare. I alla fall så är det inte ascension rites man helst spelar utan turneringarna med dom andra karaktärerna. Det finns totalt 14 karaktärer varav man har 6 stycken i början. De är onda ödleliknande skaarjs, egyptiska nahkti, robusta juggernauts, återupplivade necris och vanliga människor. En av dom är från mortal kombat. Det är ett rättframt skjutspel som är indelat i matcher. I varje match är det olika spelsätt t.ex. capture the flag, overdose eller vanlig dödsmatch. Det finns även olika "muteringar" av spelsätten som fyrdubbel-hopp, gå på väggar eller springa i superfart. det haräven en speciell "twist". man kan slåss i närkamp med svärd. stavar, handledsklingor eller bara nävarna. multiplayerdelen är också bra balanserad men man kan bara spela två personer om man inte kopplar ihop två Xboxar. Det tycker jag var ett dåligt drag av Epic games. Nåja. Nu ska jag ska inte spoila mer.

Vad jag tycker om spelet
jag tycker att det är ett superbt spel som passar för alla skjutspelsfantaster. jag själv har varit upptagen med det dom senaste tre veckorna. Banorna är allt från gamla ruiner i djungeln till gamla stationer dränkta i radioaktiv sörja. De är bra uppbyggda och lätta att memorera, och ljussättningen är otroligt snygg. t.o.m. för att var på Xbox. hurra för vackra ljussättningar och enkla men effektiva vapen! super!

Betyg till spelet
Grafiken är underbar och har som sagt bra ljussättning men har tydliga sprickor på vissa ställen och ibland är draw distancen (hur långt man kan se) lite väl dålig, men annars är det mycket bra. en 8:a. Spelkänslan är i världsklass. Känslan när man får in en vacker kombo på en fiende som irriterat en i de senaste tre matcherna är oslagbar. 10 poäng. Ljudet...hm...det är inget speciellt egentligen men vissa låtar är ganska bra. en 6:a. Om man ska ha alla karaktärer, "muteringar", banor och spelsätt så kommer man hålla på länge. Hållbarheten får en 8:a.

Totalbetyg: 8 Ljud: 6 Grafik: 8 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10