Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Unreal Championship 2: The Liandri Conflict

Xbox
Unreal Championship 2: The Liandri Conflict
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    22 april 2005
  • Utvecklare
    Epic Games
  • Antal ägare
    50
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.7

Speltest av Flaming_Ice

Inskickad av Flaming_Ice den 12/07 -05 12:58

Handling / story / vad man gör i spelet
Handlingen är att man ska döda motståndaren. Det är som Unreal Tournament 2004. Det är nästan som en turnering, bara att man inte spelar i en turnering. Det är en en spelare action/äventyr spel, som är First-person shooter. Det är mycket melee attacker i detta spel. Många spelare kan spela i en spelrum online. För man kan spela i X-Box Live. Det är jätte mycket nya saker. Som t.ex i UT2004, så kunde man hoppa dubbelhopp. Men i UC 2 kan man hoppa jätte många olika sorters saker. Till och med konstiga vägghoppar. Man ska försöka bli mästaren i matchen, Championship!

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet är jätte kul, ja gillar typ nästan alla Unreal spel (i alla fall till PC). Jag gillar grafiken för det mesta. Ljuden är också bra. Bilderna och naturen är bra, olika sorters naturer, ibland i modärna byggnader, ibland i skogen. Jätte bra! Online är roligast, "det är för alla spel". Online är alltid roligast; med andra spelare i världen. Betygen jag gav var okej, rätt så höga. Spelet är väldigt bra. Om ja skulle välja ett procent för spelet, så väljer ja 90% av 100%.

Betyg till spelet
Spelkänslan är bra, men inte perfekt, ja går inte in i spelet (inte människan). Men det är ändå kul för speciellt Multiplayer mode.

Grafiken kan man bara inte tänka på. Unreal's grafik är bara bäst. Saker är jätte riktiga, rörelsen fungerar perfekt.

Ljuden är ganska bra, Unreal's musik är bra, ja brukar t.o.m lyssna på de i min dator. Det är mest Techno, och sånt.

Hållbarheten är bra, det beror på vilken svårhetsgrad du väljer. Om du väljer svårast, så är det jätte svårt, då är hållbarheten jätte bra. Man kan t.o.m spela i flera månader då.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8