Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Tony Hawk's Underground 2

Xbox
Tony Hawk's Underground 2
  • Genre
    Sport
  • Releasedatum
    4 oktober 2004
  • Utvecklare
    Activision, Neversoft Entertainment
  • Antal ägare
    248
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.4 8.5

Speltest av Malon

Inskickad av Malon den 30/10 -05 16:07

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att man blir utvald i en grupp mellan Tony Hawk och Bam Margera. Man får börja träna upp sig i pöäng, och skickligheter. Det är först en tränings bana där man lär sig och sedan när man klarat den får man komma upp i olika banor med svårare uppdrag. Skejta genom vissa städer i världen från Berlin till Sydney eller Boston osv. Träna med trickserna, gör ovanligare saker med Bam och Tony. Lås upp nya sketjare som Shrek, Phil Margera, Alien och många fel. Kör med två spelare över de banor du har låst upp genom att göra uppdragen.
Och gör egna graffitin som du klottrar överallt! Din egen skejtare som du kan skapa med snygga kläder och glasögon, ryggsäck och skateboards. Bygg egna skejt-parker!

Vad jag tycker om spelet
Bra grafik. Roligt. Filmerna mellan uppdragen var kula! Mobba andra som Phil var kul! Att man kunde skapa egna saker var väldigt bra och fränt! Bäst var ju att det var lite galet som att man kunde återkalla de döda! Och skejta med clowner, förstöra var ju bäst!! Jag kör omm spelet flera gånger! Älskar det varje gång!

Betyg till spelet
Grafik får en åtta för bra skapat med att kontrollera gubben med fötterna på skateboarden! Kanske nån miss att man kan hoppa i luften på ett moln.
Spelkänsla får tio poäng för uppdragen somm man ville klara!
Ljud får en åtta, Kanske inte världens bästa men hyfsat, säkilt i filmerna.
Hållbarhet är klart nia! Vill klara ennu mer och väntar till skoldagen eller nåt är över för att komma hem och sätta sig vid TV-spelet och skejta!

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 8 Grafik: 8 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 10