Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Thief: Deadly Shadows

Xbox
Thief: Deadly Shadows
  • Genre
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    32
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
7.9 -

Fler fusk

Guide

Inskickat av pompom95 den 19/07 -06 10:52

Om du någon gång skulle åka i fängelse så har jag ett tips som inte är så dumt!
När du sitter i cellen som man börjar i så ska man ju först ta nycklarna från vakten som går där utanför. Det är inte lätt alla gånger att ta dessa, men precis när han vänder sig om så ska du ta dem. När du har låst upp cellen så är det dags att skynda sig för när vakten kommer tillbaks så börjar han leta efter dig. Då ska du gå in i luftventilen som ligger bredvid cellen. Där inne kommer det att finnas en livdryck.
Sen om du går så långt till höger från cellen som möjligt så kommer du att kunna gå ut ur luftventilen och där kommer det först att vara en kista men var försiktig för någon meter åt vänster så sitter det en gubbe vid bordet. Men bakom honom så är lagret med vapen och stöld gods och där inne är dina vapen. Längst in i lagret så är ett kassaskåp, öppna det.
När du har tagit alla saker så är det bara att gå tillbaks in i ventilen om ni inte vill fixa gubben vid bordet först! När du sen har gått så långt åt vänster om cellen så ska man gå upp för trappan som ligger i slutet av korridoren.
Nu får ni klara er själva!

Fusket har betyget 6.67 (2 betygssättare).

Kommentarer

Totalt 2 kommentarer:

sadia163 den 24/07 -06 13:41
hej  jag heter sadia vad heter du

dalinski den 02/12 -07 21:17
jag har börjat om spelet igen och jag har fastnat på cradle banan jag har gjort allt förutom att ta reda på saker om den där gumman som kallas "hag" oh jag sitter fasst i dåtiden o jag bara går runt o yrar nån som kan hjälpa?

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.