Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Road Rage

Xbox
The Simpsons: Road Rage
  • Genre
    Racing
  • Releasedatum
    22 mars 2002
  • Utvecklare
    Fox Interactive
  • Antal ägare
    66
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 9.3

Speltest av dragonsword

Inskickad av dragonsword den 18/03 -06 23:28

Handling / story / vad man gör i spelet
I Simpsons Road Rage kör man bil. Om du gillar Simpsons skall du köpa detta spelet. Monty Burns har köpt alla bussar och gjort om dem till kärnkraftsbussar. I början ser man en inledning som visar Familjen Simpson en kväll när de tittar på TV. Där ser dem Monty Burns som inviger de nya bussarna. Homer Simpson finner sig inte i detta och börjar köra istället för bussarna.

Vad jag tycker om spelet
Det här spelet gillar jag verkligen. Man kan köra som Bart, Lisa, Chief Wiggum, Apu och många fler kända karaktärer i Simpsons. När man kört ihop en viss summa pengar efter ha skjutsat de kända personerna i Simpsons till deras destinationer kan man välja att låsa upp ett nytt område eller en ny person med ny bil.

Betyg till spelet
Grafiken gillar jag men den kan bli bättre. Spelkänslan är så bra att den är värd en 10:a. Man hör de olika rösterna och de är väldigt lik deras personligheter så en 10:a får ljudet. Hållbarheten är nog medium för spelet blir väldigt långt eftersom målet med spelet är att man skall köra ihop $1.000.000 så man kan köpa tillbaka busstationen från Mr Burns och klara alla uppdrag med de olika karaktärerna. Om man tänker säg att man får ungefär 5.000-10.000 varje gång man kör så blir en miljon rätt mycket. Men Simpsons är roliga personer och det höjer betyget lite högre. Ett väldigt bra spel.

Totalbetyg: 9.3 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10