Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

Xbox
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    222
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.6

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 03/01 -06 15:19

Handling / story / vad man gör i spelet
Genre: Mission-based Driving
Utvecklare: Radical Ent.
Releasedatum:
16 September , 2003

Följ med till den galna familjen Simpson i Springfield där en massa upptåg och roliga saker händer. Familjen Simpsons består av Homer Simpson, Marge Simpson, Bart Simpson, Lisa Simpson och Maggie Simpson. Homer och Marge är tillsammans, Marge är en hemmafru och Homer är mest en lat medborgare som jobbar på kärkraftverket. Han gillar även att gå till Moe för att dricka Duff med sina vänner Carl och Nelson. Bart gillar att åka skateboard och är en riktigt busunge i skolan, han har en trogen vän som heter Milhouse. Lisa Simpson är en plugghäst och har otroliga 159 i IQ och spelar saxofon. Maggie är en bäbis som gillar sin napp även känd för att vara lite skjutglad. Du kommer att spela alla dessa tokiga karaktärer (förutom Maggie) i spelet Hit & Run. Du kommer även att spela Apu som är ägare till affären Kwik-E-Mart i en nivå. Efter bara någon nivå så försvinner Bart Simpson spårlöst och nu är det upp till dom andra i familjen simpson att hitta sin son. För att få tillbaka Bart måste dom göra mycket smutsjobb för att få reda på vad vittnen har att säga. I bland har dom inget att säga och då har du gjort allt arbete åt dom i onödan men oftast har dom något att berätta.

• Mynt •

I spelet samlar på mynt som finns tillgängliga lite där och där i staden om man slår sönder något som tillexempel en läskautomat brukar man få jättemycket mynt. Man använder sedan mynten till vissa uppdrag då man ska köpa en viss dräkt.

• Samlarkort •

På varje nivå i spelet kan man hitta samlarekort och dom är lite svårare hitta, dom kan vara gömda var som helst på hela nivån. Jag hittade oftast korten på höga höjder som tak och stora hopp och liknande ställen.

• Wap Cameras •

Dessa är kameror som är gömda över hela nivån som du spelar på. Det finns ett tiotal som man kan hitta på varje nivå och dom kan finnas var som helst.

• Street Race •

Man kan också åka street race i det här spelet och då tävlar man bland annat mot Ralph, på varje nivå ska man köra ett par street race och det är verkligen jätteroligt. Men till sist är loppen jättesvåra och man måste hålla utkik efter varje liten genväg som finns för att kunna vinna.

Vad jag tycker om spelet
Spelet är verkligen jätteroligt och man känner igen alla karaktärerna i spelet från tveserien och allting är så likt tveserien the Simpsons så det är verkligen ett stort plus. Det är väldigt roligt att spela spelet och leta efter samlarkort och andra saker. Man kan köra street race och det är en av dom bästa bitarna i spelet och det är även den svåraste. Jag har verkligen gillat att spela det här spelet.

Betyg till spelet
*Grafik: Ja den är väldigt fin animerad. Allting ser så verkligt ut, om man då ska jämföra med tveserien, man känner igen alla personer och dom har verkligen klonat personerna från tveserien jättebra. Sedan så är omgivningarna i spelet väldigt fin detaljerat och det innebär att grafiken får en solklar 10:a.

*Spelkänsla: Jo den är jättebra man vill inte lämna datorn utan man bara spelar vidare till man fastnar. Det finns så mycket att göra i spelet och man blir fäst vid spelet om man gillar tveserien The Simpsons.

*Ljud: Jo det är jättebra. Man kommer att få höra klassiska repliker från tveserien som "Ay carampa".

*Hållbarhet: Jo det håller några veckor men det är inget evighetsspel så det får en 8:a.

* Sammanfattning *

Spelet är jätteroligt och det är innehållsrikt och du kommer att känna igen spelet om du har sett på tveserien The Simpsons. Det finns många roliga uppdrag och det håller för några veckor. Så jag föreslår att du spinger ner till affären och köper spelet nu för du kommer inte att ångra dig.

Mvh/Presentation.

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10