Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Simpsons: Hit & Run

Xbox
The Simpsons: Hit & Run
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    31 oktober 2003
  • Utvecklare
    Radical Entertainment
  • Antal ägare
    222
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.5 8.6

Speltest av CoolHamp

Inskickad av CoolHamp den 16/05 -05 22:41

Handling / story / vad man gör i spelet
Simpsons "Hit and run" är det senaste simpsons spelet som har kommit ut och om man fullkomligt älskar simpsons så mycket som jag gör så kommer alla ni Tv-spels spelande människor älska detta spel särkilt om man gillar simpsons. Man kan säga att detta spel är en simpsons version av GTA III men detta simpsons spel inehåller inte nått blod, inga vapen men man kan sparkas som andvänds till att sparka i sönder lådor och sånt...
Spelet utspelar sig i Springfield vilket som är nästan självklart..
I alla fall det finns 7 olika nivåer som man är antingen: Homer eller Bart eller Lisa eller Marge och sist men inte minst, Apu!

Spelet handlar om att man ska försöka lista ut mysteriumet i springfield och för att göra det så måste man klara många uppdrag för att komma vidare..
Man kan sparka i sönder låder och sånt för att få mynt som man kan sedan spendera på till exempel nya kläder till Homer, Bart, Lisa, Marge eller Apu. Man kan handla cirka 3 olika sorters kläder på varje nivå.
Men om man vill klara spelet ännu mer så kan man till exempel hålla ögonen öppna för nån människa som har såna där rutiga flagor över sig och det menas med att man kan köra race.
Om man hittar alla tre sådana människor och om man vinner alla tre också så kommer man vinna en bil..
Man kan köra tre race på varje nivå..
Man kan även handla några bilar om man vill ha alla bilar förstås.. Och då så ska man hålla ögonen öppna för en människa med ett dollar tecken över sig!

Sedan finns det även ett bonus uppdrag på varje nivå som är också rätt så bra att klara..
Sen finns det en himla mängder av stora radiostyrda geting liknande varelser som man bör sparka i sönder!

Försök lista ut mysteriumet som pågår men man skulle ju inte kunna klara det utan de roliga, knäppa, tappra människor som är inga mindre än Homer, Bart, Lisa, Marge och Apu...
Lycka till....

Inskickat av: CoolHamp

Vad jag tycker om spelet
Spelet är ganska bra föruttom att gubbarna inte alls var lika gubbarna i serien dem var mycket "slemigare" än vanligt alltså i serien. Det är bra att man inte måste vara i bilen och köra uttan att man kan gå eller springa så kan man slåss (fast de slår inte tillbacka.) Det är bra att man kan laga bilarana om du kör på en skyftnyckel.

Betyg till spelet
Jag gav hit & run 8 på grafik får att gubbarna såg mycket "slemigare" ut. Inte alls likt serien. Spelkänsla 7 för att det inte inte händer så mycket när man inte gör uppdrag eller blir jagad av polisen =) Ljud fick 9 i betyg för att det hördes mycket bra vad man gjorde t.ex blir jagad av polisen eller gör ett uppdrag. Spelets hållbarhet får 10 för att det håller bra mycket bra.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 7