Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Incredible Hulk: Ultimate Destruction

Xbox
The Incredible Hulk: Ultimate Destruction
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    1 september 2005
  • Utvecklare
    Marvel
  • Antal ägare
    17
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
6.8 8.3

Speltest av NolifeGames

Inskickad av NolifeGames den 01/11 -08 19:03

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet går ut på att du ska vara en ganska ung man som har fått ett "virus". Det här viruset gör att han blir en stor, strak och grön figur när han blir arg. Men för att få bort "viruset" så behöver han en proffesors hjälp. Det är alltså detta spelet går ut på. De fem första uppdragen går ut på att du ska stjäla saker som kan hjälpa honom att bota sig självt:

Det hela börjar med en video som man får se. Sedan får han ett "utbrott" där han blir den så kallade "Hulken"! Nu kommer du att få öva. Det kommer vara allt från att kasta saker till att klättra uppför hus. För varje övning du gör klart får du en så kallad "book". Då så står det en kod och den ska du komma ihåg. Du kan skriva in koden i cheats och då så får du något. Du kan också köpa saker i storen. Men efter att du gjort klart alla övningar så kommer du komma hem till dig igen. Då så blir ditt hus bombat och du kravlar dig återigen ut som "Hulken".

Det är här allting börjar. Ett tips med alla övningarna: Du behöver egentligen bara göra en men du får mer "books" om du gör fler.
Hoppas att ni får lika mycket nöje av att läsa det här speltestet som jag fick av att skriva det.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är jättebra. När man spelar så känns det som om det är du som springer runt på hustaken och det ser också ut som det. Ja, nu kanske inte just du är grön, men jag tror nog du förstår vad jag menar. Annars: Grafiken är mycket bra för omgivningarna ser väldigt verkliga ut. Det här är ett jättekul spel som jag rekommenderar till alla som gillar spel, action/äventyr och serier kombinerar tillsammans.

Betyg till spelet
Grafiken i det här spelet är väldigt bra. Det ser verkligen ut som att det är i verkligheten och det är mycket bra. Det enda som är dåligt med grafiken är att det ibland blir suddigt när Hulken hoppar. Därför blir det, pågrund av suddigheten, bara en 9.

Spelkänslan är också väldigt bra i det här spelet. Det känns absolut som om det är du som hoppar runt på hustaken och springer runt och slår ner träd eller hus. Det är jättebra att det är så. Därför blir det en klar 10.

Ljudet är däremot inte alls lika bra i det här spelet. Det är ganska bra låtar men resten är inte så bra. Det passar nästan aldrig till omgivningen men det blir ändå en 8 eftersom det är så bra låtar.

Hållbarheten är inte alls lika bra som de andra kategorierna i det här spelet. Det är ganska synd eftersom det är ett kul spel. Men det tar slut väldigt snabbt. Eller det är ganska långt, men man vill liksom inte spela mer efter ett tag. Därför blir det bara en 6 på hållbarheten.


//NolifeGames....

Totalbetyg: 8.3 Ljud: 8 Grafik: 9 Hållbarhet: 6 Spelkänsla: 10