Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls III: Morrowind

Xbox
The Elder Scrolls III: Morrowind
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    22 november 2002
  • Utvecklare
    Bethseda Softworks
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.5

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 30/01 -06 20:14

Handling / story / vad man gör i spelet
I The Elder Scrolls 3: Morrowind börjar man på en båt, som fånge. När man släpps fri får man först välja ras. Det finns 10 stycken olika och alla är olika bra på något. Sedan väljer man stjärntecken och yrke. Att välja stjärntecken och yrke är likadant som att välja ras: Allt är bra på sitt sätt. När man gjort det, har man hur stor frihet som helst! Man kan bara gå runt i grottor och slå ihjäl smugglare eller göra uppdrag i olika sekter, och bli ledare i den! Man kan också köra "Main quest" vilket innebär att man blir med i en spion-sekt och utför deras uppdrag och till slut stå öga mot öga med den onda guden Dagoth Ur...
Om man inte vill göra uppdrag i sekter kan man gå runt i ödemarken och leta där. Det brukar ofta finnas någon som har problem med tjuvar eller något liknande. Man kan också bli vampyr och få huggtänder och vita, lysande ögon..

Vad jag tycker om spelet
Det var ett jätteroligt spel med många roliga uppdrag. Det är obegränsat och man kan köra tills man tröttnar, fast det tar lång tid. Mycket bra story och många ställen att gå på. En sak är dålig: Att det tar så lång tid att spara, iallafall på Xbox. På data går det på 3 sekunder, på Xbox mycket längre. Annars var Morrowind ett superbra spel! Morrowind är ett mästerverk!

Betyg till spelet
Grafiken är snygg och bra. Alla miljöer är snyggt gjorda och samma sak gäller gubbarna. Spelkänslan är så himla jättebra! Ljudet är bra. När fienderna har upptäckt en så ändras musiken direkt. Bra bakgrundsmusik också! Hållbarheten är bäst med spelet. Man kan köra som sagt hur länge som helst utan att tröttna på det alls. Morrowind är ett spel fler borde spela, tycker jag.


//Light

Totalbetyg: 9.8 Ljud: 10 Grafik: 9 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10