Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inThe Elder Scrolls III: Morrowind

Xbox
The Elder Scrolls III: Morrowind
 • Genre
  Rollspel
 • Releasedatum
  22 november 2002
 • Utvecklare
  Bethseda Softworks
 • Antal ägare
  108
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.5

Speltest av Dragonwizard

Inskickad av Dragonwizard den 14/12 -05 16:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Man får först välja ras, yrke och stjärntecken. Sen får man en order av typ vaktchefen eller nåt sånt där och sen börjar allting. Du släpps ut i en värld full av spänning. Man är först i hamnstaden Seyda Neen. Därfrån kan du gå eller ta en Silt strider som är ett stort djur som man använder som transportmedel (det kostar pengar). Sen kan du göra lite vad du vill, du kan gå med i olika sekter eller bara slå ihjäl en massa brottslingar. I sekterna får du en massa uppdrag som du ska göra för att befordras och tjäna guld (drakes). Döda inte vanligt folk i onödan du får ett pris på ditt huvud och den du mördats kompis kommer inte att gilla dig.

Vad jag tycker om spelet
Det finns massa att göra så det tar aldrig slut, det här spelet är grymt bra. Det finns mer än tusen olika uppdrag att göra och massor med vapen. Man kan träna upp sina färdigheter i spelet och det tycker jag är grymt kul.Man kan vara magiker, tjuv eller fighter och det är också väldigt kul. Det här är det bästa spel jag har spelat.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men ansiktena kan se lite konstiga ut och de döda kropparna sjunker typ ner i marken, en 8:a

Spelkänslan är grym. Man blir livrädd om man försökt stjäla något men misslyckas och de anfaller. En solklar 10:a

Ljudet är solklart värt en 10:a du hör direkt om någon kommer bakifrån eller om någon drar sitt vapen (eller om du gör det).

Hållbarheten behöver man inte ens tala om. Man kan sitta i timmar och tänka "nu måste jag sluta" men fortsätta ändå, sen finns det massor med uppdrag att att göra och det går inte att sluta. En 20:a =) (10)

Totalbetyg: 9.5 Ljud: 10 Grafik: 8 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10