Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











The Elder Scrolls III: Morrowind

Xbox
The Elder Scrolls III: Morrowind
  • Genre
    Rollspel
  • Releasedatum
    22 november 2002
  • Utvecklare
    Bethseda Softworks
  • Antal ägare
    108
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 8.5

Speltest av fredrikon1

Inskickad av fredrikon1 den 29/08 -05 11:26

Handling / story / vad man gör i spelet
Man släps från ett skepp som man va fånge på. Sen börjar allt, man får välja ras,kön och även vad man ska vara duktig på t.e.x long blade som då är långa svärd.Man kan i stort sätt vara allt:tjuv,fighter,magisk eller blandningar av allt.Alla raser är bra på nått och mindre bra på nått.Sen är det bara att leva fritt det finns inget mål i spelet så det går inte att klara ut.Men man kan gå med i klubbar som där heter giulds och olika organisationer.Man hittar bra vapen gör uppdrag och allt möjligt. Du kanske bara vill uttfårska naturen,gråtterna eller allt annat morrowind har att bjuda på.

Vad jag tycker om spelet
Det är ett av dom bästa spelen som har gjorts över huvud taget.Det är så fritt det är det som är så bra med spelet.
Även att det finns så många saker att uttfårska.Så det finns inte bara en tråkig stad att vara i och det finns många gråtter och ruiner.Det är inte heller så många buggar.Men en grej som dom bordde ficksa är att om man har en avlång sköld så är skugan att man har en rund sköld.

Betyg till spelet
Grafiken kunde vatt bättre.
Spelkänslan är fantastisk.
Ljudet är ganska bra men det är litte segt att alla gubar i stort sätt säger samma ska inan man startar en skriftlig konversation.
Hållbarheten är bra.Ett tag kanske man tröttnar men efter ett tag så tyckar man det är roligt för det går ju inte att klara utt.

Totalbetyg: 8 Ljud: 8 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 9