Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Sudeki

Xbox
Sudeki
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
  • Utvecklare
  • Antal ägare
    47
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.9 6.5

Fler fusk

Tips

Inskickat av Sunshiine den 28/12 -05 19:53

Jag har läst i forumet, och det är många som undrar om Nassarias song.
Många undrar hur man ska lösa det. VÄLDIGT många.

Det bästa tipset jag kan ge er, är att gå till knappen som är lite längre bort. Tryck "Press" och sen hör du en sång. Det är den sången du ska få fram genom ringarna. Börja med att hitta de första två tonerna, då har du grunden, och då kan du vidarearbeta på den sen. Men håll dej alltid till de två första. Om du får problem så gå till knappen igen och lyssna på låten ännu en gång.

Krenn verkar också vara ett mycket svårt uppdrag.
Till och börja med så måste du sikta på det röda "ögat" när han kommer emot dej. För det andra måste du börja springa direkt efter, annars smäller han till Elco, och du/han förlorar ungefär 500 HP. Skjut inte en gång till om du inte har en utmärkt timing. Jag rekomenderar den blåa "pistolen". Den kanske tar längst tid, men det är också kraftfullast. Sen ställer sig ju Krenn i mitten och skjuter ut en laser. Stanna inte då, utan forsätt springa. Lasern är mycket kraftfull, och Elco förlorar mycket liv.
Om du nu vill försöka skjuta två gånger, skjut det första du gjort efter att lasern stannat (man brukar höra det lite) och Krenn vänder sig om med ögat. Sikta in så noga, utan skjut bara direkt när det blir rött. Krenn kommer nu emot dej, och du måste vänta på att pistolen laddar upp. Backa lite, och sväng lite till vänster eller höger. När Krenn är nästan framme vid dej, eller Elco, skjut mot ögat en gång till och spring i motsatt riktning. Det är inte 100% säkert att du träffar, eller att Krenn inte hinner slå till dej. Men på så sätt har du snabbat på lite.
Men så klart så ska man vara på den säkra sidan.
När du skjutit tillräckligt mycket på Krenn så kommer en arm med en kula ut. Den laddar upp honom igen, och till en början kan det verka helt meningslöst. Men så är inte fallet. Skjut på kulan och fortsätt så tills den spricker. Lätt? Det vore det om det inte vore för dom där "bomberna" som ploppar ut. Spring undan från dom, för dom sprängs. Kanske inte så farligt med en, men efter typ 5-6 stycken så mår Elco inte så bra.
Skjut sönder alla fyra armarna och sen gör du bara samma attacker mot Krenn tills han dör.

Fajten mot sirenen då?
Det är Ailish's uppdrag och därför är det en sån där laddningsprocess. Jag rekomenderar att du väljer det starkaste vapnet.
Sirenen kommer upp ur ett hörn på bryggan (du ser var på minimappen). Ställ dig där innan och invänta sirenen. När hon kommer upp skjuter du, och sen backar du så långt det går. Sirenen svingar nämligen med sin treudd, eller vad det nu är. Och sen springer du åt höger, bäst, eller väntster, det beror på. För sirenen kommer nu att stråla med sin treudd. Sen måste du springa åt vänster (om du redan står där så behöver du inte göra nått) för nu kommer svansen upp och ska smälla till dej. Under den mesta av den här processen har vapnet förhoppningsvis laddat klart, men du bör vänta med att skjuta tills sirenen hoppar upp ut vattnet och flyger. Försök då skjuta henne var som helst på "kroppen".


Det var dom bästa tipsen jag kunde ge er. Kanske inte världens bästa, men det skulle hjälpt mej om jag var i en knivig situation.

// Sunshiine.

Ingen har betygsatt fusket ännu.

Kommentarer

Totalt 0 kommentarer:

Skriv kommentar

Du måste logga in för att skriva kommentarer. Har du inget konto? Registrera ett.