Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Republic Commando

Xbox
Star Wars: Republic Commando
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    28 februari 2005
  • Utvecklare
    LucasArts
  • Antal ägare
    126
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.4

Speltest av Kontakten

Inskickad av Kontakten den 13/11 -05 16:50

Handling / story / vad man gör i spelet
Man ska klara av tre uppdrag där det finns flera nivåer på varje uppdrag. På varje nivå finns det robotar som kallas "Battle droids", "Mega battle droids" och nån sorts flygande insekt. Man kan välja mellan olika vapen som man tar ifrån sina dödade offer, granater och andra sorts vapen. Du och tre andra utgör en fyrmannatrupp. Varje med olika färdigheter.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker spelet är världsklass och tycker att alla ska kunna njuta av detta spel. Allt är på topp. Ljud, grafik, spelkänsla och hållbarhet. För än så länge har jag inte kunnar slita mig från spelet och känslan att få kämpa att överleva med sina vänner. Det är svårt ibland men då kommer du få lite hjälp av dom. Du kommer fastna för detta spel precis som jag.

Betyg till spelet
Grafiken får en 10 för alla strålande detaljer och den otroliga omgivningen. Spelkänslan är världsklass. Man känner det som om man står där på slagfältet och klarar alla fällor m.m, en 10 för känslan. Ljudet ett stort plus. Man hör varje viskning, skott och när man detonerar en bomb. Som om dom stod i rummet. En 10 där med. Hållbarheten är oändlig och som sagt jag har inte kunnat slita mig från den än. Och det tror jag inte händer på ett tag. En tia.

Totalbetyg: 10 Ljud: 10 Grafik: 10 Hållbarhet: 10 Spelkänsla: 10