Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords

Xbox
Star Wars Knights of the Old Republic II: The Sith Lords
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    6 december 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Obsidian
  • Antal ägare
    230
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.8 9.1

Speltest av AzZaZiN

Inskickad av AzZaZiN den 16/05 -05 15:56

Handling / story / vad man gör i spelet
Man är en jedi (tjej eller kille) som blivit ut kickad från jedi rådet. Under spelets gång så försöker man antingen att hämnas eller bli att bli en jedi igen. Man börjar på att trasigt skepp som driver runt i rymden tills man kommer till en station som har blivit anfallen och övergiven. Man träffar en gammal kvinna som hjälper en att bygga upp sitt band med kraften igen. Resten får ni spela själva.

Vad jag tycker om spelet
spelet var en riktig hit som nog kommer att vara ett bra tag till på topplistorna. Grafiken kunde ha varit bättre men den var okej. Knslan var på topp och ljudet med (spela gärna med soround). Hållbarheten höll på och brista ett tag för mig men man ska ju alldrig ge upp så jag fortsatte och klarade det. har klarat det två gånger nu.

Betyg till spelet
Största delen av mina motivationer ligger på mitt omdömme men en liten rad kan man väl skriva då. Hållbarheten är bra beroende på hur mycket tålamod man har. Grafiken e bra emn kunde varit bättre. ljudet är på topp klass särskilt med soround. spelkänslan är på top den med särskillt nät man har fått sin ljussaber till baka.

Totalbetyg: 8.8 Ljud: 10 Grafik: 7 Hållbarhet: 8 Spelkänsla: 10