Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars Episode III: Revenge of the Sith

Xbox
Star Wars Episode III: Revenge of the Sith
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    4 maj 2005
  • Utvecklare
    LucasArts, The Collective
  • Antal ägare
    215
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 7.5

Speltest av Jedi59master

Inskickad av Jedi59master den 13/12 -05 08:35

Handling / story / vad man gör i spelet
Det börjar med att du ska infilltrera General Grievus skepp på uppdrag att rädda Kansler Palpatine. Senare hittar du honom och dödar greve Dooku i en ljussabelfight. sen blir man till fångatagen av Grievus själv.Du stridar dej ut ur sitvationen och Grievus flyr. Du landar i republikens huvudstad och krossar några bygnader. Därifrån så fortsätter det i filmens handling ett tag sedan kommer du till banor du aldrig sett i filmen eller till strider man aldrig såg! Detta förstör det hela väldigt mycket!

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker detta spel var ett av de dåligaste spel jag någonsin spelat! Du möter jedier som aldrig ens nämndess i filmen du utkämpar strider som du aldrig hört talas om och värst av allt du får faktist spela som Anakin när han får för sig att bli en sithlord och döda alla jedier som finns! Nej detta var det mest smaklösa, fantasilösa och kantiga spel jag nånsin spelat! För att inte tala om en konstig sak:Hur kunde jediernas övervakningskameror filma kejsaren prata med Anakin när kejsaren va på Corucant??!! Nej detta hänger inte ihop!

Betyg till spelet
Grafiken fick en 3:a för den va så kantig! Och hur roligt är det och bara kuta omkring i fantasilösa banor och slåss mot samma fiender om och om igen?!

Spelkänslan fick en etta, för den va så tråkigt! Det går inte ens att skriva varför, den var bara den värsta någonsin!

Ljudet fick ochså en etta,för att det var så kantiga och humorlösa komentarer hela tiden! Och under ljusabel strider sa dom som fäktades bara samma saker hela tiden!  Det var så jobbigt, nej det blir en svag etta...


Hållbarheten fick även den en 1:a, för den va så dålig att jag ville ta självmord efter att ha spelat...och jag skulle mörda alla andra på jorden om jag var tvungen att spela det igen...en -10.

Totalbetyg: 1.5 Ljud: 1 Grafik: 3 Hållbarhet: 1 Spelkänsla: 1