Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga inStar Wars: Battlefront II

Xbox
Star Wars: Battlefront II
 • Genre
  Action
 • Releasedatum
  1 november 2005
 • Utvecklare
  LucasArts, Pandemic Studios
 • Antal ägare
  317
 • Utvald recension
  -

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
9.1 9.1

Speltest av hypnotize

Inskickad av hypnotize den 10/01 -06 21:25

Handling / story / vad man gör i spelet
Det här spelet går ut på att man ska kontrollera hela galaxen. Om man är dom goda ska man se till så att CIS eller The Empire (dom onda) inte kontrollerar hela galaxen. När du är dom onda ska du göra likadant fast du ska kontrollera galaxen. Det här kör du på galantic conquest, om du inte vill spela det så kan du gå in på instant action där spelar du banorna fast du betalar inte när ditt skepp förstörs.

Vad jag tycker om spelet
Jag tycker att det här spelet är jätte bra. Jag tycker att Pandemic Studios verkligen lyckats med spelet. Det som är så roligt med spelet är att man verkligen får känslan av spelet, man kan se tillbaks i filmen. En annan bra sak är att man kan va jedi. Jag tycker att darth maul är bäst. Det som gör honom bäst är att han har dubbel svärd

Betyg till spelet
Jag ger den 8p i grafik för det är bra men ger den inte 10 för det är spel otroligt bra grafik. Jag ger den 10p i spelkänsla för det är otroligt bra spelkänsla. Jag ger den 9p i ljud för det är strålande ljud. Det är bra att man hör film musiken och inte någon fejk musik. Jag ger den 7p i hållbarhet för jag tycker att den är bra.

Totalbetyg: 8.5 Ljud: 9 Grafik: 8 Hållbarhet: 7 Spelkänsla: 10