Välkommen Gäst! Logga in eller registrera ett konto.

Logga in











Star Wars: Battlefront

Xbox
Star Wars: Battlefront
  • Genre
    Action
  • Releasedatum
    20 september 2004
  • Utvecklare
    LucasArts, Pandemic Studios
  • Antal ägare
    318
  • Utvald recension
    -
  • Köp spelet!

Spelbetyg

Snittbetyg
Recensioner
8.6 8.9

Speltest av Fuska-nu

Inskickad av Fuska-nu den 16/07 -05 00:51

Handling / story / vad man gör i spelet
Man spelar som emperiet, rebeller, cis eller cloner som ska vinna olika strider som utspelar sig i filmerna. Det finns två strider på varje planet och det finns åtta planeter. När man ska vinna en strid så finns det två saker att göra, Döda så många du kan och ta över olika plattser som finns på stridsfältet. Sen kan man hitta skepp lite över alt, Att ha ett skepp är ofta en fördel för du skjuter sönder fordon lättare.

Vad jag tycker om spelet
Det är roligt och man tröttnar inte på det. Men det finns för lite utmaningar. Och det är kasst att man inte kan vara jedi. Utvecklaren pandemic studios har gjort ett bra jobb men det finns vissa saker som kan förbättras t.ex. ljudet mm. Men dom förbättringarna kommer väll i battlefront II. Det är det roligaste star wars spelet på x-box att spela multiplayer på som jag har testat.

Betyg till spelet
Grafiken är bra men kan bli bättre och spelkänslan är jättebra men ljudet är halvbra. Jag har haft spelet ganska länge och jag har inte tröttnat på det så hållbatheten är helt strålande. hållbarheten är så bra tack vare att man kan välja fem olika gubbar från fyra lag. Och att det finns så många fordon.

Totalbetyg: 7.5 Ljud: 6 Grafik: 7 Hållbarhet: 9 Spelkänsla: 8